Yang DiSaYAngi

Khamis, 16 April 2015

abah warded lagi



Hari ni agak lambat bersiaran, sebab rasa no in mood la..mmmmm...

baru dapat wassap dari akak aku, nigina, abah aku kena warded balik kat hospital klang....lepas kuar dari hospital segamat last week akibat prostat, kami adik beradik decide bawak abah kat sini...abah duduk umah abg sulung aku kat shah alam....senang kalo kat area sini, sebab anak2 dia semua ada area KL, selangor, putrajaya ni...senang nak jaga, nak melawat...kalo emergency gini berlaku, memudahkan kami adik beradik nak handle semua ni la...

aku baru egat nak lawat abah aku kat umah abg aku kat shah alam tu ahad ni, sekali aku dapat wassap dr akak aku jam 12.47am td, yg abah kena warded semula akibat paru2 berair dah...entah la...aku dah blur sudah..tak dapat nak Pk apa dah...semalam akak aku yg lain mak, seklai ngan abg sulung aku bawak G hospital..katanya abah terus ke emergency zon kritikal...mmmmmm...info dr akak aku nigina la...entah la wei....blank sudah....

kalo tak da apa2 inshallah kalo akak aku nak G petang ni lepas keje, aku nak jon sekali la....

5 ulasan:

eima berkata...

semoga abah sue cpt sembuh ......

mama tisya berkata...

sbr ye sue...smoga abah sue cpt sembuh

Falsya berkata...

semoga abah sue cepat sembuh ye...

Nad MamaZN berkata...

apa2 update sue.. kot sabtu/ahad bleh p lawat jugak. apa2 nnt kite wassap k
sabar byk2 k..kita sama2 doakan abh sue

aTieYusof Family berkata...

Moga abah awk cepat sembuh ya.. banyakkan doa..