Yang DiSaYAngi

Rabu, 22 April 2015

Aliran Kerja Soya


Alhamdulillah dah minggu ke 26 ni...makin sarat jugok la mengandung sekarang ni..makin banyak pulok keje aku...makin bertambah...tapi aku tak penah mengesah atau rasa tak mo ngan keje tu...aku senang...klo rasa nak bagi, aku amik, kalo rasa takmo bagi, tak pe...aku buat keje aku....hahahahhah.....

sebenarnya aku buat aliran keje ni, memudahkan aku untuk ingat atau bila2 tetibe aku tak egat, aku ada rujukan untuk aku buat keje2 aku yang melibatkan sistem ni...yang aku tampal ni semua melibatkan aliran sistem....so takut kalo aku lupa....at least aku boleh tgk balik kat sini kan...tp kalo dah hari2 mengadap benda yang sama...tak yah pandang dah aliran keje ni....semua dalam kepala kan....hari2 buat...


benda ni jugak senang buat mereka yang bergelar opismate aku ni nak tanggung keje aku bakal tibe nanti..hahahhahah...senang...korang tak yah2 call aku kat umah yee...call datang lawat aku ngan BB ok...hahahhaha...semua ada kat situ....satu pon inshallah tak tertinggal....

nampak....sayang tak sayang soya kat opismate dia kan....korang tak sayang aku tak tau la...hahahahhah

satu lagi senarai tugas aku bertambah, sebab opismate aku sowang tu dah berpindah so....abe G-he ni..

yang belakang aku tu amik alih tugas ira yang pindah tu N aku amik keje dia...tak pe la...keje dia tak rumit sangat....tp kena teliti sungguh la....so far seminggu ni belajaq ngan abg soya ni, ok paham, sebab keje dia pon bermain dengan sistem.....

inshallah moga di permudahkan semua

2 ulasan:

Chekgu Azrine berkata...

Semoga dipermudahkan urusan...

Chekgu Azrine berkata...

Semoga dipermudahkan urusan...