Yang DiSaYAngi

Khamis, 23 April 2015

Giveaway Bady Shop Malaysia

Salam  Khamis kawan2...

cerita isnin lepas, aku ada tgk kat blog MAMATISYA pasai GA body Shop ni...sekali aku rasa macam ok je nak join, aku ajak la geng2 jemah aku ni join sekali...

alhamdulillah...dah selamat redeem...aku ni bukan pengguna tegar bady shop...aku ni asal boleh je...tapi bila 1st time guna...wahhh best la...bau dia wangi N tahan lama...tu yg best tu...


haa....selamat redeem kat outlet alamanda ni...

aku amik body lotion 
padan mahai, walau kecik, sebab bau dia mmg wangi, serap, tak melekit N tahan lama...pakai sikit pon tak pe...best2....

selain body lotion ni boleh pilih jugak showel gel...

geng2 jemah ni semua amik body lotion...si shima jemah ni je amik showel gel...al maklum la org nak travel jauh ni...sesuai la bawak yg kecik2 ni nak travel kan....

senang ke caranya...

korang G LIKE FB THEBODYSHOPMALAYSIA

lepas tu korang akan jumpe status body get offer Giveaway...

lepas tu korang baca la terma dan syarat tu..sama ada nak print atau screenshot melalui HP korang pon boleh...tapi lepas tu nanti bila dah redeem tu, korang kena delete la screenshot kat depan staff body shop ni...


cukup ini...

sila baca terma dan syarat ok...

cepat redeem sebelom 30 april 2015 ni..

aku dah redeem, terus aku tag kat MAMATISYA..hahahhahah...laju tak laju aku ni....egat kengkawan tau

4 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

assalamualaikum
singgah pagi khamis

mama tisya berkata...

sharing is caring...benda free...nanti sentiasa alert kt fb body shop tu..slalu diorang ada bg free....rege body lotion tu rm 21.90 tau jimat kn

eima berkata...

wahhh menarik nk pi try gak la

Falsya berkata...

bestnye dpt lotion pree..lotion kat umah byk lg xguna..sudahnye jadik menan mek jer..ahahha