Yang DiSaYAngi

Rabu, 22 April 2015

Ira Berpindah - Last Day


Aritu ada cerita pasai farewell ira kat KR aritu kat...tema purple....esoknya kami deal tema esoknya baju warna merah...sempena hari khamis, pakai baju batik..sebab baju unit warna merah..pakai la warna merah...tp aku idok la pakai, sebab idok muat haa...perut udah ke depan...

yang lain tak pakai...sebab deme kata, deme mak pengantin...yang mentara...korang tau mentara kan...ala yg dok tolong2 org buat rewang time kenduri..haa yang tu la..hahahha..sebab pakai baju sama...kakakakkakak...jahat aku kan....

last day ira kat BPSM...kiter buat satu potret kenangan untuk ira dari kami semua...



tak cukup korum..CC yahya tarak....coti.....
ni la kami...sekoq je kumbang haa kat situ...


kami satu batch...

nana, ira, soya N abg G-he...

kami mmg sekali masuk..ada lagi..tp memasing dah pecah2 dah....tinggal kami satu unit ni...yg lain, lain2 unit....



last but not least....
selamat ye ira di tempat baru....
moga semua di permudahkan segala urusan..amiinnn...still keep in touch ok...

kawen ajak tau...

nampak aku suke nyakat dia kan...

sebelom tu kami dah siap2 bagi hadiah sekali ngan kad ucapan dari kami seunit ni...

hasil kerjatangan aku....mmg bab2 menulis deme2 ni akan serah pada aku....

banyakkan...penuh satu muka....korang rasa mana aku punya....



ni haaa...tak sedaq aku tulis panjang2...tau2 dah nak sampai ke bawah dah...hahahahh...banyak kenangan aku ngan ira...kursus pon sekali...induksi, BTN, mmg aku tak tinggalkan dia..kami mmg pegi sekali...dia mmg seorang yg pendiam, pemalu,....susah sungguh nak dengar dia bercakap....kadang2 je...tu aku suke sakat dia..dia jugak rajin tolong aku, bila aku perlukan bantuan...

aku adalah satu2 nya kawan dia, yg selaloo akan  minta dia amik makanan lebey dalam pinggan kalo kami G kursus sesama, sebab dia makan sikit sangat2...lepas tu aku akan suruh dia amik banyak2 N aku akan amik kat dia...kalo tak pon, kalo dia tak abis makan, dia akan bagi kat aku..hahahhahah...kire aku la DBKL dia, Alam Flora dia..semua la....sebab tu aku akan duduk sebelah dia time makan..hahhaha..jahat aku kan.....

dia jugak antara geng yg mmg layan running man sam angan aku kat opis ni....
geng novel ye jugak...kalo kaki shopping online...tak nama aku di panggil, nama ira..hahahahhah....kat opis ni semua dah tau dah.....



last day B4 ira balik...semua nak menempel kan...

mak pengantin sebok la masuk frame jugok kat belakang tu..nak solat G je la..jahhahahahhahahha



3 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

all the best

Falsya berkata...

kemain lg sedondon..mcm group marhaban pun ye..ngeeeeee...;D

LYAfrina berkata...

selamat maju jaya buat x-ofismate sue..moga dipermudahkan sgala urusannya di tempat baru