Yang DiSaYAngi

Isnin, 20 April 2015

Ira Berpindah - Tiada lagi rakan baik bila bersama susah senang


Sebelom2 ni aku rajin buat entry untuk kengkawan aku yang akan bertukar keluar dari opis ni, terutama kat unit aku..sebab deme antara yang baik jugok la ngan aku kan...


kalo korang egat la kan..tahun 2011, aku penah buat entry ni...dia mmg antara yang sangat2 baik N rapat ngan aku, walaupun dia laki...en asbeen tak penah langsung komplena aku kawan angn dia, binik dia pon sama...sebab kami sama2 kawan...lagipon mak pak dia pon mmg kawan lama ngan mak aku...mmg tak da hal la kat situ....

tak lama lepas tu aku up lagi entry kawan aku berpindah lagi tahun 2012...


ni kawan mmg kuat menyakat aku..kire kata, ada je la idea dia nak membahan aku ni...seronok kawan ngan onieys ni...dia satu2  nya kumbang kat unit aku ni...tu yg boleh geng tu...dia pon boleh geng ngan kami..ok la kan...tu yg baguih dia...tak penah malu, walaupun hanya dia laki kat situ...

tak lama lepas tu..ujung tahun 2013...aku up lagi entry 


dia hanya pindah bahagian, still boleh jumpe...even sekarang pon still kuar breakfast N lunch sekali...tp kire sedey jugok la mulanya sebab tak da geng kat sebelah yg sekepala ngan aku kan....

kali ni berpindah lagi..setelah 7 tahun aku bersama dengan dia...dari aku masuk keje...hingga kini, mmg dia dengan aku je...

hari rabu lepas kami buat farewell untuk dia, sempena dia nak bertukar keluar...dia akan mulakan tugas ke sekolah kat wangsa maju...

korang rasa yang mana akan bertukar keluar tu...

ni dapat snow cheese cake dari ex-boss aku....datang bagi kek...jumpe kami jugok dalam masa yang sama.....


adoi time aku nak selfie, gegor pulok....

esoknya kami farewell...tema aritu purple...semua purple...yg best, org dari unit lain, sebok bertanya nape unit kami semua pakai purple...aku kata..insctint, tau2 semua pakai purple...ye la sangat kan...

decide lunch dekat2 je...kenny rogers...

lama jugok tak makan kat sini...

muka tak sabar nak melantak memasing ni...tengah kire org, cukup tak semua....sebab tak datang sekali kan....


ni la yang di rai...

bukan yg belakang tu...yang belakang tu sebok je tau/....hahahahhah...
yang depan ni...yang kecik molek ni...

NADIRAH BINTI NOR AZLAN SHAH...

dia la yang bakal bertukar keluar tu...
sedey jugak la...sebab aku masuk keje, sekali ngan dia...sama batch la aku ngan eijat kan...mmg selama ni pon, mmg sekali ngan dia...walaupun tak kemana2 pon dengan dia...tapi mmg aku rapat ngan dia...

sebok je si kak odiex ni tau...

sebok nak interframe jugok...
kak ida N Nana...

nana ni pon 1 batch ngan aku jugok..yg satu batch ngan aku tak salah ada 12 org kot...

adik beradik peza..hahahha...

sorang afizah...sowang wan afiza...tapi aku panggil mokwe...


sponsor kek by my new boss...

pn dayang....pn DS

indulgence cake

yang di tunggu tak kunjung tibe...baru mari ni...semua org menunggu dia...
tinggal ni je la satu2 kumbang kat unit aku selain onieys dolu...


ni la pn dayang...my new boss...gelak dia aku buat gitoo kat dia...

ni la kami...
seksyen perkhidmatan , unit T/W


muka org kekenyangan, abis makan////licin, memasing....

yang di rai...

ira ni pemalu sungguh tau...
kalo dia malu, dia gelak, mmg merah muka dia, kejap je....
tgk tu, merah kan muka dia...
padahal org sekeliling dia je selengge...dia gelak, dia lak yg merah muka..hahahhahah.....




sebok lagi yg belakang tu...hadiah tak seberapa dari kami ira....shawl....ira ni macam aku, mmg suke pakai shawl...

shawl by scarf sweethoney...

ops lupa up makanan aku...

ni la dia...kenny quater meal...

alhamdulillah kenyang...

esoknya ada tema lagi...

nnt aku up lagi ye...



3 ulasan:

nur anis berkata...

sorang-sorang pergi..sama la macam kat office saya ni..

Nad MamaZN berkata...

sue je masih setia kt situ ye..

dalila berkata...

cc yahya..
sorg2 pegi silih beganti..xpe la..at least ko dpt kenal n rapat ngan ramai org..