Yang DiSaYAngi

Khamis, 2 April 2015

Kursus Persediaan Majlis (KOIR) @ Pangkor Beach - Part 1

Salam Khamis kengkawan...

arini semangat sikit nak cerita kisah 3 minggu yang lepas....

ni kire kisah B4 HP kesayangan aku jahanam la ni..hahhahahah...
mmg minggu tu, minggu aku ngan en asbeen terpaksa tinggalkan anak bersama dengan maktok atas alasan urusan kerja dan kursus...nak cukup kursus 7 hari sebelom beranak ni punya pasai, terpaksa la kursus luar...sebenarnya nak release tension ngan rutin harian ye jugok, tak di nafikan....rindu anak2 tak yah kata la....hahahhah....

en asbeen pulok outstation jadi urusetia jaga interview Guru, isnin - jumaat...dalam dia outstation tu, aku pulok G kursus, Rabu - Jumaat...mmg anak2 ngan maktok je la...nasib la jumaat tu, tghari en asbeen dah balik...aku lewat malam tu baru balik....nak masuk weekend kan..jammed la jalan...

ok kisah di atas...kursus ni khas untuk semua ahli2 Koir KPM...kire ni persediaan kami la untuk sebarang majlis yang diadakan di KPM ni..mmg belajar muzik ngan protokol je la....disiplin itu perlu dalam setiap persediaan kan....


pagi rabu tu, settle hantar izz ke taska...syawal ngan mak aku...cuti sekolah kan..terus carik bas...

 jemah dan soya...harus adoo...hahahhahah...
sebok kak zura nak selit kan...

korang jgn muntah tgk entry ni ok...entry ni sememangnya penuh dengan muka2 selengge deme ni..penuh ngan gamba...harap maklom ye...kot la mana tau aku bubuh gamba ni, ada kenalan yg korang kenai, kasi tau ok..hahhahah....

ni cik uda ngan kak suria...geng melodi ngan aku...ops kak zura td seprano tau....

haaa...ni baru geng kak zura tadi...deme ni kami panggil tiga serangkai kat koir ni..mana saji bertiga bersama..kikikikiki....shema dean ngan lela ni pon geng seprano jugok...sore ala2 ning2 baijura tu..kikikikiki...

ni kak ceka...geng melodi ngan aku...dolu dia masuk jugok koir..lepas tu rehat lama...ni baru masuk balik.....bab nyakat org, serah kat dia...

haaa....sampai dah muka2 geng2 aun2 ni...sebab apa aun2...sebab deme ni gelarkan diri deme, jibraun, firaun, malaun dan pak maun...hahahhaha...

sengal kan/....pak maun yg belakang sekali...abang zul tu....diam...tp diam2 ibu berisi tu....


ni geng baru dalam group koir ni..baru tahun ni join...
welcome buat kak lynn N fara..

kak lynn ni geng melodi ngan aku N fara ni geng seprani ngan yg lain...


ni puteri...pon macam chipsmore..hahahhahah..kejap ada, kejap tiada...kire dia back up kalo tak cukup org kan...sebab dia merangkap urusetia merangkap org kuat khidmat pengurusan jugak..untuk koir ni...

haaa...ni otai masih berbisa...

kak dee...pon geng seprano jugok...dia ni legend kat KPM ni, sape tak kenai penyanyi KPM kak dee....semua kenai...kasi la lagu cina, lagu jepun, lagu klasik, semua dia telan...

haaa...org kuat sudah mari..
ni la CC dilla yang sangat2 la menjaga kebajikan kami ahli2 koir ni....


ni org kuat membantu....kuat kena bahan ye gak..hahhahah...tp mmg kuat membantu ini macha..hahahha...ni fadli...


haaa...ni org kuat kedah ni...
abg art ni mmg kuat bahan aku ni....

tok sah dok malu sgt la bang uittt...tampaq kang...


cakoi N busu....busu ni nama sebenar hasbullah...tp cikgu asik lupa je nama terus lekat nama busu kat dia..hahahhaha...cikgu panggil dia tugas2 khas...sebab sore dia je lain macam sikit dr yg lain..hahhahahhah....dia pon br tahun ni join...tp si busu ni nak jugok join kan...ye la mmg kenai si busu ni, mmg jenis yg tak banyak cakap sgt...diam je...

kire org kata..ala2 alim gitoo la...bukan enis huha sangat...


 korang egat ko retis....nak sorok2 muka...puiiii....


abg zul dan nick....abg...senyum sikit....dalam mulut ada belian kaa....senyum pon payah...korang tgk dia senyum..alahai, muka sebijik macam anak dia..hahahha.....binik dia yg tadi..kak suria selengge tu...



haa....cikgu dan cikgu....

cikgu rosli dan cikgu hafitz....muka minta lempangkan cikgu hafitz ni kan....sorang pandai main gitar...sorang pandai main keyboard...yg penting dua2 sore mmg daebak woooo....cikgu hafitz ni mmg pensyarah muzik kat  Insitut perguruan Guru Malaysia Institut Bahasa, KL...(IPGM BAHASA)...kire dia mmg hebat la dalam bab2 muzik ni...cikgu rosli pon tak kurang hebat..macam cikgu hafitz ni, serba serbi tahu tentang muzik ni...kire dia pon penyanyi KPM jugok ni...deme ni ada band kat KPM ni...band mesca....

G kursus pon sorang satu angkut barang sendiri....gitar N keyboard....

ha...ko tgk....tak boleh blah kan cikgu hafitz ni...

perjalanan tak la lama sangat...
tengahari tu dah sampai jeti lumut....

mmg deme suka makanan reramai...



adoi makan kat jet lumut ni cekik darah wooo...mahai...


romlee, nick, oppa dan macha....


kak suria dan kak alfarina...


shema dean dan juju aurora

ni pengurus kami merangkap geng koir kami jugok...

kak ros azizah...korang kalo tgk dia...macam tak caya anak dah 7 kan...tapi kementot dia...kikikikiki...sweet sgt tau kak ros...ops jgn marah kak ros sayang....adik kamoo mmg poyo tau...



front page playboy magazine

korang nampak kaa peyot cumil aku tu...tak nampak sgt kan...kikikikiki...


cikgu oh cikgu....perut cover sikit....kikikikiki...ni antara cikgu yg aku kire mmg aku hormat dia...serius...aku suke belajar dengan dia...



kena tgk yg belakang tu, sebok kan...


nampak ke peyot cumil tu....


sessi pose tunjuk ketiak...dah berkobar nak tunggu feri gerak ni....





abg tak berapa nak sado lagi..hahahhahahha.....pose nak maut je tau...si cakoi ni...

semua stok nak rambut berterbangan...




si gemok yg bajet bruno mars..hahahhahah....poyo ko kan gemok...




i leke oppa hair...
oppa ni nama dia shah...tp since dia pon geng ngan aku, minat korea...aku panggil dia oppa...rupanya terus terjebak semua panggil oppa tau..hahahha..bajet public figure sangat tau,....tp dia sangat maskulin punya org...mmg seorang yg menjaga penampilan tau...dalam beg dia tu, korang cakap je, apa yg pompuan ada..semua dia ada..losyen, perfume, cologne, hand sanitizer..macam2.....dia mmg jaga tau...siap semua panggil dia oppa...cikgu save nombor dia dalam HP, Oppa Korea..hahahhahha....

dah kawen ni, anak dua....binik pon kecik cumil macam dia...


tugu negara yg domok...



ni je kisah untuk part 1...sampai je jam 4.30ptg kat coral bay hotel....terus semua terjun kolam...hahahhah....

bermula la kisah kelas muzik malam tu...

5 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya

lieyalatif berkata...

happening meriah beb..... sonok ade geng satu kepala gini,....sure gempak group koir korang....

best laa sue, merase gak kursus jauh2 kat hotel....tempat aku dah lame nan ado...penjimatan kekdahnyer...hope tahun ni ade sinar laaaa nak kursus jauh2 sikit....

Nad MamaZN berkata...

mesti lalu jalan nak masuk kg zaini hehehe..

Falsya berkata...

huiyooo..bestnye kursus..tp dh mcm rombongan cik kiah dh..hehehe

Tanpa Nama berkata...

Apasal gambar pompuan ciput.... ??😛😛😛😛