Yang DiSaYAngi

Selasa, 21 April 2015

My Schoolmate Wedding - TEKNIK ERT STARPARK

Salam selasa kengkawan...

ahad lepas aku ada attend wedding schoolmate aku..merangkap...classmate jugok la...lama jugak kawan ngan pengantin ni...semua sebok nak berjumpe..al makum la lepas abis je dari sekolah dolu, tak jumpe langsung..susah nak jumpe deme ni...deme sebelah2 KL ni, susah la nak ke sana kan....lagi2 dah kawen, handbag bergerak kiri kanan, laju je memasing nak ke sana sini, susah la nak gerak bebas kan..kalo jalan pon, aku sekitar sini2 je..yg dekat...

tapi alhamdulillah kami still keep in touch...eventhrough ngan bebudak class lain pon kami still kawan...tu untung baik buruk bila ada FB ni...benda2 gini, mmg baik la...yg lama tak jumpe, boleh jumpe balik...yg best muka memasing semua dah lain sungguhkan..mmg tak cam la sangat...


sayang aku tak dapat bergamba ngan pegantin, izz buat hal, sakit perut ngan panas lagi...sempat jumpe kejap je...cantik ko ina..

ucapan untuk ina...selamat pengantin baru buat safrina...moga di rahmati allah swt..amin ya rabbal al amin.....



ko tgk dorang bergamba ngan pengantin..jeles je tau...

dari kiri, fifi, sofia, pengantin, ina, ana, dan mama jia...

kami panggil dia mama, sebab dia dari sekolah lagi, macam mak2 gitoo tau....mmg ada tokoh pendidik dia ni...


tak lama aku sampai, deme baru lepas dok selfie ngan pengantin....

haa....baru ada muka aku kan...

sebelah aku tu...intan...kire kami ni semua classmate la...
kat teknik dolu, mmg 2 tahun tu, kami sekelas...

kelas fesyen ko, tak menahan..hahahhahah....


dah siap2 makan...
TQ to en asbeen, sanggup jaga anak yg meragam tu...bagi peluang kat binik borak sakan ngan member2 yg lama sungguh2 tak jumpe...nak balik tu..kami ke photobooth jap...


aku ngan anak je ada handbag bergerak...si fifi baju merah tu, baru tak jugak la kawen kan....yg lain, belom lagi...

korang rasa, nampak tak perut aku...hahhahhah..pandai sorokkan...

syawal dengan aku je..izz bagi abah dia handle duduk dalam kete..sejuk sikit..kat luar ni panas..syawal pon mandi peluh..mmg tghari tu panas dia merembang...panas sungguh...


ko tgk deme amik dari tepi gamba aku...nampak baby bump cumill...

tak berpisah kat situ..deme ajak G ioi city mall putrajaya tu...so aku la guide..sebab deme tak penah G kan...

sempat la hi tea sikit....

si izz sebok selfie kan....





last but not least....

gambo dolu B4 memasing berpecah...seronok sgt dapat jumpe dorang..inshallah time bulan puasa ni jumpe lagi kot...



7 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

wow meriahnya
tahniah

Azura Aziz berkata...

ohh ex-student teknik sue ni.. comey jer perut sue..

Nad MamaZN berkata...

sue, cantek jubau sue.. igtkan baju kurung raya thn lepas tu..lain rupanya.. comey jugak baby bump sue.. bila nak laga perut ni? haha!

Nad MamaZN berkata...

*jubah daaa, haha!

dalila berkata...

mama jia..yess! ingat sgttt..die mmg nmpk keibuan sket..hiks! bestnye dpt jumpe dorg..
dah besau perut ko sue..

Falsya berkata...

comelnye perut jemah..

Hanie(SHMA) berkata...

uih..syoknya...ramai yang pegi...hani plak x dapat attend