Yang DiSaYAngi

Isnin, 6 April 2015

Syawal Yafiq dan Izz Dani Aqlan


Salam isnin kengkawan...

arini nak random je gambo2 arini...
banyak sangat citer...banyak gamba...kang banyak pulok entry..hahahahha...

kisah sabtu lepas...mmg dah lama janji dengan dia pasai hadiah bufday abg syawal ni...tapi asik tangguh je..al maklum la...ibu abah dia ni, kewangan kureng sikit...kadang duit tu untuk dia...tp kadang terfikir ada yang lebey penting...so kiter hold kan la dulu....so sabtu lepas la..berjalan la kiter ke dengkil sana...yang penting membeli untuk si abang, si abg tak berapa kecik tu pon nak jugok..tp dia poyo sikit..berlagak nak naik beskal org beso tau....

haa....beskal sedang beratuq tunggu turn nak begerak kot....

tu la beskal si abg kecik tu....beskal tu pagi tadi G taska...sebok haa di usung sampai ke depan pintu nak keluar G taska naik beskal dia..hahahhah.....macam2...dah la beskal sama kaler ngan baju sekolah...

si abg syawal ni pon excited..selama ni ikut je apa yg ibu abah cakap..bila sekali sepupu dia datang, nak pinjam beskal...boleh dia jawab...

"tak boleh...ni awal punya..."

eh...eh...dah pandai kata tak boleh dah..bila aku kata..."kasi la pinjam, boleh tak?????"

tetap jawapan yang sama...

"mmmm...tak boleh la ibu..ni awal punya..."

ayooo...kamoo mmg buat ibu excited ngan siatuasi tu tau...

budak yg sememangnya sekarang ni minum susu dah pakai cawan...no more milk bottle...kat taska pon cikgu kata yg dia sekarang pon minum susu guna cawan...aku pon baru tau..hahahha...alasannya cikgu dia tgk, si izz ni suke minum susu guna botol, banyak main....tu yg cikgu dia tak mo bagi pakai botol dah tu...

now...satu misi dah selesai...semua anak pakai cawan minum susu....sekarang misi baru...free diapers sepenuhnya pada izz dani aqlan ni..inshallah...




2 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

:)

Falsya berkata...

sonoknye derang dpt basekal..nnt boleh la jumpa kat dataran putrajaya..heheh