Yang DiSaYAngi

Rabu, 29 April 2015

Tahniah buat Geng Gosip untuk APC KPM 2014

Salam rabu kengkawan...

sekalung tahniah buat geng gosip untuk hari ini atas kejayaan korang menunjukkan prestasi kerja dalam perkhidmatan awam...tahniah..alhamdulillah..kamoo..kamoo/...kamooo di hargai...at least ada org pandang kamoo dari segi kerja kamoo..bukan kipas megipas...aircond sana sini kan....congrats...

aku nak join ngan dorang as a urusetia...sebab bahagian aku yg manage APC ni...tapi tak tau nape, nama kena cantas dolu..hahhahah...duduk je la kat opis kan...tghari tu kami lunch ngan org yg di rai sesama...

ni pon gamba thru wassup dari deme...

sayang la mung kak ida....baju cantik G duduk pulok..hahhahahha...jadi perhatian ko aritu kan...sampai ke opis...sampai ada yg jelly je usha dering kat ko kan...tu la cer pakai cecantik hari2 gini...kompom org asik pandang mung...yg usha dering pon naik berbulu je tgk ko atasi dia..hahhahahha....

tahniah gak kat jemah...alhamdulillah berkat kesabaran...ko kuar je dari unit ni...2 tahun lepas tu ko dapat dah APC...nampak...bukan tak boleh pon ko buat keje...boleh je....org je selaloo nampak macam ko tak boleh buat keje..asik nak carik salah mung je....kasi rembat org tu lain kali..tahniah kat bos baru ko, sebab nampak kreadibiliti ko sebagai seorang penjawat awam....

ni pon satu hamba allah jugak..baju cantik..gambo nak duduk...apa korang egat korang ayu sangat kaa....hahahhah...sangat la korang kan....

tahniah jugak kat nick....my geng koir yg best....dia dari bahagian lain..tp sebab geng koir..kenai la jugak kan..tahniah nick atas kejayaan mung...yg best..baju mung mmg win....susuk penuh kat teoi bahu kan..hahahhaha.....

eleh..si macha tu sebok je nak bergamba ngan penerima tau..hahhahhaha....banyak jasa wooo macha ni..jaga logistik...





ni semua ajk ni...sama la ngan kak fiza ni....

haaa....yg tudung pink depan sekali, paling best...dia bos paling humble...mmg best la dapat geng ngan dia....dia layan kiter sama macam lain..tiada jurang..tu yg best..kiter jadi hormat pada dia lebey..bukan takut pada dia....suke ngan puan dini...

3 ulasan: