Yang DiSaYAngi

Rabu, 27 Mei 2015

Ballerina Beauty


Hari ni nak cerita sikit pasai bisnis yang adik aku tgh havoc dok join sekarang ni...adik aku ni laki, tapi dia ada minat nak berbisnis...so sebagai kakak dia yg poyo ni, suport la jugak kan untuk adik aku ni...

aku egat lagi, dia dolu, muka mmg teruk, gelap, jerawat batu sana sini...bersepah la kat muka dia..mmg serius aku kata...aku egat lagi, aku penah picitkan jerawat kat dia...waktu tu, dia minta aku picitkan...sebab dah "masak" ...katanya...macam buah dah ranum lak..hahahhah....aku takmo, dia nak jugak...aku picitkan la...mmg geram tak yah kata la...aku rembat dia lepas tu, bila time aku picitkan tu, terpancut abis nasi, kuah, nanah campoq ngan darah bagai kat muka aku..adoi...mmh nak lempang dia lelaju je...dia pulok boleh bantai gelak kat aku.....korang bayang la...

so bila dia mula start gunakan produk ni, nampak sikit demi sikit..hari demi hari, nampak perubahan pada muka dia....

adik aku guna ni...

tada....

laura foam by bellarina...
founder dia....kawan baik dia jugak....pompuan tu muka tak yah kata la kan..mmg cun, bersih la kan...


ni la adik aku...muka dia sebelom dan selepas.....
so far mmg nampak la perubahan sikit..kalo tak, aku jugak jadi mangsa dia nanti kan...



selain laura foam ni, banyak lagi produk yang di jual...

macam ni...

haaa....korang jangan kata tak kenai ok...ni kakak aku yg paling poyo dari aku...dia punya poyo lebey sikit dari aku....

dia gunakan ladiva foundation...

mmg selesa pakai ladiva ni....aku pon pakai gak tu...ringan....serap kat muka...pakai tu saja tanpa alas bedak pon tak pe...dah memadai...



ni kakak aku jugak...tp lain mak la...


ni akak ipar aku...tapi lain mak punya jugak..

mmg kami kebanyakkannya adik beradik mmg pakai produk ni..akak aku kat penang, kembaq nigina ni pon pakai produk ni...

ladiva foundation ni mmg jimat tau....aku start pakai bulan 3 aritu..sekarang dah nak masuk bulan 6, still ada lagi..padahal setiap kali kuar aku pakai....G keje pon pakai...

ni aku pakai lepas solat zohor kat opis....tanpa secalit bedak..hanya ladiva foundation...alhamdulillah mmg serasi...

aku sebelom pakai laura foam ni, aku penah rembat sikit adik aku punya..dia tertinggal kat umah aku, sape suruh tinggal, aku pakai...hahhahah...so bila pakai, picit sikit sangat kat tapak tangan, tapi buihnya banyak...bila aku pakai untuk 2hari, mmg nampak ketara tang dahi yang penuh ngan jerawat pasir kat dahi aku ni..mmg sepanjang pregnant ni, asik naik je jerawat pasir kat dahi aku ni...pening aku, macam2 try, last2 bila aku try yg laura foam ni..mmg serasi dengan aku..

bila aku berenti pakai, sebab adik aku amik balik..hahahha..kedekut punya kakak, tak beli ngan dia...aku pakai facial foam aku balik....mmmmm...naik balik jerawat2 pasir ni...jerawat seketoi dua pon naik merah2, geram je...

sekali lagi dia balik umah aku, dia tinggal lagi...hahhahahah..peluang weiii...seminggu aku guna...hari kedua aku pakai, kecut terus jerawat sengal kat dahi aku tau..so far sampai sekarang mmg aku guna adik aku bagi, mmg serasi dengan muka aku, bila dah bilas tu, rasa bersih je muka aku...ringan..tu yg penting....tunggu la han, akak ko beli nanti gaji bulan 6 ye..hahahhaha...



serum pon ada jugak...ni akak ipar aku...


sekarang ada promosi 3 barang, serum, laura foam dan ladiva foundation, hanya RM150.00...berbaloi..penggunaan kerap, tapi jimat..itu yg penting...

event kembaq adik aku ni pon pakai jugak produk ballerina ni...

BUKAN TAKAT PRODUK NI JE TAU DIA JUAL...ada lagi....perfume love dia..adoi...perfume tu mmg wangi....kecik je..tp sangat tahan lama...aku pakai pon, lepas basuh pon baju tu, lipat still ada bau dia lagi..kuat tak kuat la kan bau dia...


tak rugi...kalo korang nak terjah tgk...atau nak membeli, atau bertanya...boleh PM kat FM adik aku..

juz carik...

NI IG DIA
hunt_ballerina

NI FB DIA...
Hunt Ballerina

9 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Wah....nampak perbezaannya.

eima berkata...

menarik ....

Falsya berkata...

owh adik sue ke nie..hehe..

bgs la yg jd testimonial ramai kaum keluarga..sgt supportive..

IntaNBerliaN berkata...

dah makin encem dah adik sue..

kakak2 sue pun makin cantik... glowing je muka

Nurzakiah Hanum berkata...

wow

dalila berkata...

wahhh..nak santekkk jgkkkk..

mama tisya berkata...

glowing gtu

Azura Aziz berkata...

wah patutlah muka sue dah makin menawan skrg..

Myra Jay berkata...

Cunnn..
Okla sesuai dengan muka, boleh teruskan Sue :)