Yang DiSaYAngi

Selasa, 12 Mei 2015

Cantik tak mok cik..hahahhahha




korang rasa nak lempang tak mok yong ni..jahhahahhahah...muka tak da keje malam tadi...balik rumah, mak aku ada buat kari ikan...en asbeen tanya nak makan apa..aku cakap tak yah masak...mak ada buat kari ikan...makan sampai abis..hahahhah...tapi idok la aku makan nasi....nurse bising aku makan nasi...sebab ada gula dalam urine aku...deme boleh detect....so mmg kena kawal la sikit....pagi N lunch pon aku dah bedal nasi....malam makan roti cicah kari je....perggghhh malatop....

geram la aku ngan mak aku kalo dia buat kari ikan...adoi, sedap wooo...mmg daebak abis....aku belajaq buat macam mak aku pon tak jadi jugak macam dia...geram pon ada..dia bantai gelak kat aku....

di sebabkan malam semalam mmg free....settle makan, kain baju semua dah lipat..en asbeen pon dah settle sidai kain....melingkor la aku dalam bilik...nampak si syawal main2...aku punya spare beauty air kangen....korang penah dengar air kangen....aku pon tak berapa nak tahu sgt...tp aku tahu, air tu mmg air yg elok...P.H yang baik jugok....sekali si syawal G spare kat muka aku..elok sgt la syawal...ibu kamoo hangat ni..hahahhahahha....

 ni la abeauty spare tu....

tapi setahu aku yg ni tak leh minum,...tapi segar la pakai kan...

yang boleh minum ,,,yang ni,,,
yang ni...ala2 macam air zam2 rasa dia..mmg lain dari air biasa...tp air zam2 lagi mujarab lagi kan..air zam2 lagi hebat kan....



ni la penerangan dia..


ni antara yang ada la...aku pon baru nak tahu benda2 ni..kat opis ni ramai dah org menjual....


bijak sana si kecik tu di pakai topi manceng abah dia...sekali dia kata...

"ibu...ibu macam tokwan....ni topi tokwan..."


yela tokwan je la dia ingat sekarang ni....tokwan tokwan...egat je tokwan pakai topi macam ni kan kalo G kebun....

jom ibu nak G manceng..hahahhahahhaha....



p/s : org kata time pregnant la nak nampak aku berisi....muka aku nampak berisi ke...aku rasa sama je...mungkin sebab aku tgk muka aku hari2 kot,...hahhahahahh

6 ulasan:

lieyalatif berkata...

uihh segar wey dpt spray muke ngan air..kalo aku ..aku boh air tu dlm esbok dulu...bagi sejuk2 dulu kakaakakaka.......

mama tisya berkata...

lawak la sue..pki topi camgini mcm org kt vienam nk p berperang hehe

Falsya berkata...

cantik mak yonggggg!!!!..hahaha

Azura Aziz berkata...

mula2 tak faham tgk gmbr tu.. tp skrg br fahammm haha...

eima berkata...

tak penah dgr air tu .... mmg utk kulit ke ape ni

dalila berkata...

tang pipi tu je nmpk naik sket kot..tp ok la..kurus sgt xcomeii..hikhik