Yang DiSaYAngi

Selasa, 5 Mei 2015

macam kengkawan tak????

last 2week tak salah aku....akak aku ada buat bufday party anak dia....siap panggil badut bagai..kikikiki...takut la si syawal...sampai dedar badan, macam nak demam, hahhahha..takut punya pasai...badut nak bergamba dengan dia pon dia tak mo..takut..hahhaha..sebok la dok kata...

"ibu..jom balik...jom balik..."

hahahhahah..lucu tengok gelagat dia...si izz tu tak yah kata la...dia teruja, tapi takut...nak join jugak..guano tu....

gamba dengan bufday boy tak amik pon, aku sebok melayan anak...karok lagi..hahahha..lakik aku sebok tgk HBO...layan TV..mana nak pandang anak dah...
sempat la bergamba...

akak aku wit oshin N baby...


nigina wit "anak ikan" hahahhahaha...

soya rembat anak ikan nigina...ko egat ko je boleh selfie ngan junior..hahhahahah...

atcually ni semua anak sedara aku...yg oshin tu anak sedara aku...baya aku...yg rambut panjang tu...pon anak sedara gak..adik si oshin...yg anak ikan ni pon anak sedara aku..hahahha..junior...

haa.... akak aku yg sebelah angie yg muncung tu....tu la akak aku ni..mak pada deme2 ni....

ko tgk, si gina tu tak menahan, kalo bab gamba, bab karok, serah kat dia....bila dia ajak aku karok...aku ni jarang2 karok bila deme2 ni karok..malas nak masuk frame sekali...bila aku nyanyi...semua macam tak caya aku nyanyi..akak aku kata...
"ok gak sore ko...tu la sore2 anak2 keturunan amir hussain ni semua ada gaya..."

ye la ko dik..hahahahhahahh

5 ulasan:

Azura Aziz berkata...

cantiknya anak2 sedara sue..

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya

Nad MamaZN berkata...

beso2 dah anak sedara nya..

Fiza Rahman berkata...

Sweet nya dorang.

dalila berkata...

sonok la mak sedara kamcing ngan ank sedara..happening family ko..