Yang DiSaYAngi

Khamis, 14 Mei 2015

Medela Swing Breastpump Letgo


Tak salah aku isnin aritu kot...en asbeen ada bagitau yang dia nak belikan BP baru untuk aku..wahhh sape tak suke kan....walaupun ada je BP medela swing yang dah banyak berjasa dengan aku dan izz kan....tapi dah en asbeen kata nak bagi kan...laju la aku...tp syaratnya kena jual dulu medela swing ni....jual baru dapat baru...kalo tak jual...tak dapat la..hahahhahahha.....jahat tau...ye la soya ikut kan...


aku up la status malam tu...

alhamdulillah ada yg nak membeli...tp hati ni kuat kata macam tak jadi..last2 sungguh...malam tadi dia wassup, bagitau tak jadi beli, sebab lakik dia dah surperisekan dia beli yg baru/.....ooooo...so sweet....bestnya...en asbeen...binik kamoo nak gitoo, boleh..hahahhahaha...

so aku open la malam tadi kan....tak da respon lagi..inshallah, kalo ada aku bagi layanan yang paling da best sekali tau....

so ni la medela swing yang soya nak letgo tu....

aku beli pada bulan 2 tahun 2013 dengan harga RM799....last guna pada bulan 7 tahun 2014...motor suction still elok..sebab aku dah try guna sekejap baru2 ni..juz tgk2 motor dia...

sparepart dia semua original....siap ada double tubing lagi bagi sape yg beli kan...simgle tubing ada...double tubing pon ada....

inshallah soya akan bagi sekali ngan beg dia..ala2 macam handbeg tu....dan 4 botol susu brand medela ni....lepas guna, mmg simpan terus dalam kotak dia...penggunaan bateri pon sekali je pakai...selebihnya menggunakan penggunaan elekterik...mmg sayang nak jual...tp dah en asbeen kata gitooo...alhamdulillah....


so berapa harga soya nak jual...soya nak jual dengan harga RM400.00

so....kalo ada sesape nak...

sila call/wassup soya@suraya di nombor ini.. 019-6110448...


6 ulasan:

eima berkata...

nk beli brand ape lak kali ni sue ??

lieyalatif berkata...

murah tu sue....mujur tak peknen...kalo tak beli dah ahahahaahaha......lieya dulu pakai spectra jek...ntah ape cite la dlm stor tu....ntah2 jadi sarang2 lipas dah akakakakaak

Falsya berkata...

akob nak bg seprise jugak la tuh..tp seprise yg sue dh tau..ahahaha

Nad MamaZN berkata...

alemakkk bestnya.. rege kasih syg peluk cium dah tu.. harap ada rezki sue nak pakai bp baru nnt..

dalila berkata...

murah!
lps ni ko nk bp ape?

Fiza Rahman berkata...

Best pakai medela swing ni. Rindu plak nak mengepam.