Yang DiSaYAngi

Khamis, 7 Mei 2015

Soya BZ Arini



Salam Khamis kengkawan...

pagi ni up entry sikit,  tak da cerita sebab pagi ni rushing nak masuk meeting pentadbir HRMIS...petang aku G check up pregnant ni seperti biasa....

esok la aku BW korang ye..pastikan korang up entry..inshallah aku datang terjah korang ye esok...

ok la nak breakfast....baby bump soya ni dah gerak2...lapaq la tu..jom makan BB...

daaa.....


tinggalkan korang muka mak yong poyo soya ni ye..
jangan muntah lak..hahhaha....mood selfie dah mari...tgk...dah hujung2 baru nak mari mood tu kan...



korang rasa...???????????hahahhahahhah...

nampak tak...poyo tak kawan korang...terima la yang dia mmg poyo...poyo2 ni la kawan korang tau tak..hahahahhahahha


soya dan selengge mmg tak boleh di pisahkan..itu la SOYA

7 ulasan:

Myra Jay berkata...

Dah nampak perut Sue.. comel je buat muka gitu :D

dalila berkata...

hahah..besau naww perut ko..cumil je..
semoga segala urusan berjalan lancar..

Azura Aziz berkata...

baby lapar yer.. dah2 g mkn..

Cho Zila berkata...

tak sangka sbeab nampak aktif lagi ... anyway tahniah.. oklertu muda2ni comel lagi kalau akak buat memang tak leh...

Falsya berkata...

omeynye perut jemah..

eima berkata...

jgn baby keluar nanti pun kuat muncung sudah .. hihihi

Nad MamaZN berkata...

comeyyyy!