Yang DiSaYAngi

Isnin, 29 Jun 2015

Alhamdulillah....gembira atas perkembangannya


Salam 12 Ramadhan...
kejap je dah nak masuk setengah bulan pose kan...alhamdulillah...masih lagi kuat untuk berpuasa...alhamdulillah baby pon sihat menendang2 je dalam perut ibu dia ni...sangat2 memberi kerjasama tau...sayang baby....

alhamdulillah di bulan ramadhan yang mulia ni...aku pon dapat perkhabaran baik dari geng gosip aku ni...yang dia sudah berhijab..alhamdulillah....

tu kak shidah tu..yang baju pink tu...

1st ramadhan dia dah mula berhijab, dia wassap kat group...alamak...sweetnya...jujur dari hati, suke tgk dia pakai tudung, nampak kena ngan muka dia...cantik sangat...


kan....sweet kan..alhdmulillah...

selama dia berhijab ni pon, aku tak jumpe dia atau kuar gelak2 sama2 lagi...dengan aku pon tak berapa nak sihat sangat, nak gagahkan diri berjimba kat alamanda pon, tak terlarat sekarang ni...baru2 ni jumpe dia...alahai, serius kak shidah, u're very sweet in hijab tau...suke sangat tgk...mmg sesuai dengan dia..moga dia dengan istiqomah dengan niatnya..ammiiinnnnn

2 ulasan:

Syira Lokman berkata...

selamat pagi dari syira lokman..hehee ^_^

adianiez AIDA berkata...

alhamdulillah...
amin...
sama-sama kita doa kan agar dia istiqomah :)