Yang DiSaYAngi

Jumaat, 26 Jun 2015

Dah Ada Nama Baby Ke??????


Ramai dok la bertanya pada aku, dah tau ke jantina..dah scan ke????

itu je...jawapan aku...tak....malas nak berpanjang lebar....org tgk pompuan...sebab perut macam lebor je kan...en asbeen pon kata sama...tapi aku takm mengharap..kang kuar baby boy, sedey jugak, walaupun redho...so tak payah sebok sangat nak mengharap...redho dari sekarang..alhamdulillah mmg aku bersedia dengan apa saja yang allah swt nak berikan...dah tak mengsah jantina sangat...

tapi ramai jugak yang bertanya nama..dah ada nama ke..

so far buat masa sekarang, mmg dah ada nama untuk kedua-dua jantina...kiter tgk mana yang kuar...kalo kuar baby boy jadi la IF....kalo kuar baby gurl..jadila IY ....hahahahhaha....kikikiki...apa tu...

nama2 tu mmg dah lama mencari N aku simpan dalam simpanan aku...ni hasil dari gabungan idea aku sikit....idea en asbeen sikit....sama2..kata anak pon sama2..hahahha...waktu syawal mmg 100% serahkan pada aku...kalo pada izz dani aqlan...mmg 100% serah pada en asbeen...kali ni.. 50% aku...50% en asbeen...haaa..nampak fair N square kan...sama2 dapat, sama2 merasa..


nanti la...tak lama lagi....ada masa tak sampai 5minggu kot...tinggal dalam 4 minggu lagi...

moga semua doa2 aku, allah swt permudahkan...amiinn....

5 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

inshaallah semoga dipermudahkan semua urusan

eima berkata...

inshaaAllah ... semoga dipermuadahkan

::NureeN:: berkata...

sempat raya x ni? hihii
kang teringin lemang ketupat bagai hihiii
nureennyer style pas bb kuar bru cr nama
abah pesan gitu so kita akur
x per, sue cr siap2 pon ok.. x ler kelam kabut sok kan
moga bb n ibu selamat amin

Nad MamaZN berkata...

in shaa Allah..
moga dipermudahkan..

adianiez AIDA berkata...

seronok nyer...
mesti excited kan?
lebih excited drpd nak raya kan?
boy or girl, takpe. rezeki anak :)