Yang DiSaYAngi

Khamis, 11 Jun 2015

Happy anniversary sayang




akibat dari masih lagi menggunakan HP pinjaman by en asbeen....so tetibe sabtu lepas, bangun drai tidoq tgk ada bunyi alarm...bunyinya lahai...sweet sangat tau....bukan bunyi alarm biasa minta bangun tidoq tu...hahhahahha...sekali tgk ada reminder..hahahhahahha...


sweet sangat tau kamoo en asbeen...takut diri tu lupa la tu...tu yg dia set reminder tu..kalo binik dia, dah egat sokmo dah....

tetibe dapat call dari en asbeen yang ada kat kampung, nak bawak balik syawal...

"hello, assalamualaikum sayang..dah bangun ke..?????"

mukadimah nak sweet tau...hahahhah..bila di tanya "nape..."
di jawabnya...

"happy anniversary ke-6 sayang..."

sekali korang tau aku jawab apa...

"apa bendanya hari ni anniversary cik abg uiiittt....esok la sayang..bukan arini....tarikh arini baru sebok nak siap2..mak abah pon baru sampai putrajaya..ahahhahha,.....adoiii lahai laki aku ni....takpe....simpan wish tu...esok call balik erk..wish balik tau..hahhahahhha"

sekali dia bantai gelak beso...

"oooo..yeke...bukan arini erk...esok ye...oooo...ok la....esok saya call balik la...bye..."



terus letak...adoiiii....binik sengal..lakik pon sengal jugak..untungla soya ajaq lakik sengal selengge macam dia jugok....hahahhahah...apa pon TQ sayang wish...at least dia ada inisiatif nak egat kan....


takpe, balik je kampung ahadnya, soya bagi hadiah tau..apa hadiahnya..nanti soya bagitau next entry ok....

8 ulasan:

eima berkata...

AKU SUKA TGK GAMBO KO NI ... HAHAHAHA

OK LA TU ROMANTIK JUGAK LAKI KO TUH HEHEHE

mama tisya berkata...

happy anniversary sue & akob..smoga berbahagia hingga hujung nyawa....nasibaik akob kurus bole la sue angkt hehe

Azura Aziz berkata...

haha.. comey je boleh lupa yer ...

eh btul ke su yg dukung en hasben tu..

Fiza Rahman berkata...

Happy anniversary sue & hubby. Smoga kekal bahagia till jannah.

Chekgu Azrine berkata...

happy anniversary ye sis...
lawak jugak husb sis..
lelaki memang camtu la..
susah nak ingat kan??hadoiiii

lieyalatif berkata...

so sweeeeeeeettttt both of youuuuuuu...

happy anniversary beb....moga Allah merahmati kebahagian korang berdua anak beranak.....

aku suke pic tu...dasat kooo...leh angkat laki koooo hahaahahaahahah...sadoooo...

Nurzakiah Hanum berkata...

so sweet
happy anniversary

Falsya berkata...

happy anniversary soya n akob..moga kekal hingga ke jannah...amin..