Yang DiSaYAngi

Selasa, 23 Jun 2015

Jadikan Hari ini Lebih Baik Dari Semalam


Salam semua...

hari ni going be better dari semalam N last week kot..inshallah..moga soya berada di bawah lindungan allah swt..ammmiinnn.....

dah boleh sesuaikan diri dengan keadaan sekarang..redha itu pentingkan...inshallah di permudahkan semuanya....

hari ni lepas solat subuh pon, dah niat dalam hati...
"jadikan harini lebih baik dari semalam...hari ni kiter chill ok..."

alhamdulillah...di permudahkan urusan...hati tak runsingkan...

kes aku citer semalam pon, alhamdulillah tanda tu pon makin surut..makin berkurangan....

arini mmg banyak keje...kasi up la sikit...
baju dah sama dengan semua kerjaan atas meja aku..hahahha..


TQ jugak pada en asbeen, sebab buat muka soya jadi poyo gini balik...kikikikiki...

ok nak buat keje balik..jap G soya terjah yee

8 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

inshaallah

Chekgu Azrine berkata...

ibu ngandung comel...

eima berkata...

alhamdulillah ... ko tu jgn stress sgt ..ni mesti stress sbb kena tukar unit ke kena rotation kerja ni??

Falsya berkata...

comel sue..hahaha

dalila berkata...

InsyaAllah.. amin

adianiez AIDA berkata...

ceria gembira nampak muka :)
alhamdulilllah.
yg penting hati kena senang...
terpancar kat wajah...
baby dlm perut pun happy :)

dalila berkata...

lahaii..nape pulak ni sue..mcm sedih je bace..aku bace entry sebelum ni jap..br ni dpt singgah ;(

Nad MamaZN berkata...

positif k!