Yang DiSaYAngi

Khamis, 18 Jun 2015

Nutella & go!!!





rezeki ada org ingat akan mak yong soya poyo ni...tak penah rasa N beli...1st time makan....selaloo tgk mek bun ngan falsya je makan..terliuq jugak..aritu mak aku balik langkawi, tak teringat pulok nak pesan..kang pesan tak tau pulok..mokcik tu tak ghupe cekelat daim je..hahahhahaha...

TQ la sahabat egat akan mak yong di sini...tak minta pon, saja datang lawat dia kat work station dia..tau2 dapat ni...alhamdulillah....rezeki kan dapat ni...TQ kakak

10 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

Salam Ramadhan

Falsya berkata...

akhirnyaaaaa..dpt gak jemah makan...;D

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

kite pon penah makan skali jer. beli kat langkawi

mama tisya berkata...

rezeki makyong

eima berkata...

HMM AKU TAK GEMAR SBB BISKUT CICAH CEKELAT JE ... TP REGA MAHAI ...HUHUHU

ALASAN JE ...HAHAHA AKU KAN TAK SUKA CEKELAT ....

::NureeN:: berkata...

PUAN SOYA.....
tayang pagi aih... wawaaaa

dalila berkata...

wahhh..dapnyee..xpenah mkn pun..
slalu tgk org tayang je..kali ni ko plak yg tayang..
huwaaa..nk gi langkawiii!!

mama ila berkata...

dah pernah makan..memang sedapp!!! hihihi

adianiez AIDA berkata...

sgt sedap kan?
sekali aida ke langkawi kursus, beli sedozen.
then opismet plak gi langkawi kursus, kirim 2 dozen.
puas ati makan anak beranak :)

IntaNBerliaN berkata...

nampak mcm sedap... saya ada jugak beli nutella 2 minggu lepas... itulah kali pertama beli sbb ada offer... teringin punya pasal... dahla macam tu, beli yg besar pulak... sbb membayangkan mesti sedap sebab ramai org kata sedap... tp bla saya sendiri makan, sedap tu mmg sedap tapi manisssss.... tekak saya ni tak lalu sgt manis2... so, slow2 je la nutella tu nak habis.. hahha