Yang DiSaYAngi

Selasa, 2 Jun 2015

Tahniah buat Mimi #JuaraPujaan akhir

26 mei 2015 lepas, ahad lepas tak salah aku....akak aku ada invite aku G final juara pujaan...tak suke2 la aku nak G pon..ni pon sokong baik punya untuk anak sedara aku yg masuk final aritu..kalo tak, malas nak G jugok...tp ni penglaman pertama, kena la G kan...reramai ngan family yg lain....

yang penting, en asbeen benarkan...aku G ngan akak aku, N adik aku...akak aku angkut la si rania ngan member dia....pon gila macam kami jugak...

sampai je kat angkasapuri...jom bergamba sat..sebelom mata melilau carik auditorium perdana...




ok mak yong 7 bulan setengah, tak hengat kan, havoc abis....org kata kecik, pada aku beso la kan..
soya N nigina...

jom masuk audi, carik port yg di sediakan untuk kami...as a family mimi...

ni la stagenya...kecik je...


last min rehersal...alam wakaka team dancers..

ni abg aku...abg tara...tak celah mana dia rembat kain langsir pon tak tau....bijaksana jugok abg aku ni....


ramai la yg perform semua ok....tp aku amik part anak sedara aku je...si mimi ni....dia kalo kat luar, org mmg panggil dia mimi...tp kami as a family, mmg panggil dia yana...;

dia bawak lagu omputih,.,...ngan kagu ella, kesal...mmg power la lagu omputih dia...

sekali kuar pulok si SR ni...

shahrul ridwan ni...

yang paling aku suke...kompom la mus may...

sore dia mmg syiok abis la...

mmg sorakkan paling kuat aku bagi kat si mimi ni...

alhamdulillah rezeki menyebelahi dia...dia menang tempat ke-3...tak sia2 jugak la aku mari....dapat no.3 anak aku ni...

jom kiter carik retis N selfie...

akak aku ni nampak si alam, takut nak tegur...suruh aku panggilkan...aku apa lagi...tarik si alam, kata nak amik gambo...gile macam kawan ko buat dia kan soya..ala penah jumpo pon...pon poyo gini gak...


yang best...gamba ngan aku, alam mmg best..benggang akak aku..hahahha...sowi la dik..aura aku lebey sikit dari ko...


mak yong yang havoc/......


amir ukasys pon ada....

tahniah buat yang menang...dorang semua sore mmg best abis la...


haa ko..kami adik beradik....sakan, yang menang tah mana hala....kami yg sakan dolu ngan trofi dia...


soya wit akak2 N anak sedara...

tak beragak ko kan nigina....semua nak amik berkat..pakat cium reramai trofi tu gaya, macam dia yg menang...

ni pon anak sedara aku...akak kepada si mimi ni....yanti...dia pon retis jugok dolu2..zaman2 elite res2 bagai tu..korang penah dengar kumpulan gunuine....lebey kurang gitoo la,.,.,....dia la salah sowang dalam tu..

ok soya takmo ketingglana...




si mimi ni muka macam akak aku kan...nigina...senyum pon sama...



tahniah buat yana...moga terus sucess...doa makcik kamoo buat kamoo...makcik la sangat kan..hahahha..padahal baya aku...anak sowang..aku ni dah nak masuk 3..hahahahha....

5 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

wah....tahniah..untung.. dpt 10K...jumpa artis lg....

mama tisya berkata...

tahniah utk ank buah sue

lieyalatif berkata...

tahniah buat anak buah ko sue....rezeki die...aku tgk gak die perfom...mmg power...hope leh jadi pelapis penyanyi skrang....

sue, dari belakang sure tak nampak mcm ko peknen...bagus le mcm tu senang nak kurus after pantang.....badan ko kurus so pada aku pun perut ko tu besar tu....take care okey sue...

Falsya berkata...

congrats anak buah sue..;)

Nad MamaZN berkata...

congrats pd anak buah sue!