Yang DiSaYAngi

Rabu, 1 Julai 2015

Derian oh Derian



musim la sekarang ni mana2 derian....

aritu tgk tepi jalan kat bangi, kat equine tu ada je...tak terasa pon nak membeli..walaupun di offer oleh en asbeen kan...sekali tetibe terasa pulok tengahari tadi nak makan serawa derian...nak makan derian jugak....call la en asbeen...dia pon nak balik umah amik kuih yg mak aku buat untuk order dari opismate dia..aku pon ikut la sekali....

berjalan la kami guna kete soya yg tecik tu ke bangi, pusing2 port yg selaloo nampak ada je org menjual tepi jalan derian tu...tak la pulok..alahai....masalah sungguh...mmmmm...pusing punya pusing...last2 en asbeen kata G equine pulok...situ kompom ada...sebab port situ mmg akan ada...dah sampai sana...nan hadoooo...adoiii...kata musim sekarang ni, udah tu bakpe aku mencari tak da pulok...

call la geng gosip yg jalan2 kat alamanda, nak mint adorang beli yg by paket kat alamanda tu, walaupun mahal kan....sekali dorang pon bgtau yang dorang dah settle membayar..takkan nak suruh dorang masuk balik semata kerana aku kan..mmmmm...

sudahnya kembali ke pangkal jalan..pulang la dikau ke putrajaya...hahahha....bukak tepi...ngadap luar, termanggu kat situ..hahahhahaha....tgk jalan, elok pulok dah nak hujan, berangin je tampaq lelaju muka aku ni..hahahhahha...frust kot si mak yong tu..hahahha...en asbeen yang bawak kete pon kesian tgk....tepuk peha aku kata...

"tak pe la..nanti bebila kiter carik lagi yee....cakap ngan baby sabaq noo.."

yola en asbeen..apokan dayo kan....prgenant kali ni mmg en asbeen kerap je geleng kepala, tgk gelagat aku...asik teringin...teringin dan teringin...apo kan dayo...waktu tu baru rasa..

4 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Erkkk...tak der. Selalu memang banyak org jual kat tepi2 jalan kat bangi tu.

Nurzakiah Hanum berkata...

perggggggggggh

mama tisya berkata...

makyong nk durian..akob kena cr gk tu..kn leleh air liur baby nanti hehe

adianiez AIDA berkata...

cari... jgn x cari...
baby nak makan derian tu :)