Yang DiSaYAngi

Isnin, 12 Oktober 2015

kasih abg kepada adiknya

Salam isnin kengkawan...tahniah pada sufi juara AF2015 yee....yang penting aku mmg nantikan performance syamel N bila...deme tu boleh G jauh tu..inshallah...meromang soya tau bila syamel bawak lagu sampai mati tau..mmg boleh geng la ngan hazama tau...apa pon tahniah..

ni masih cerita throwback lagi...
syawal yafiq dah mula menampakkan sifat keabang2an tau....
nampak dia suke layan adik dia bila ibu dia tengah sebok...kadang ada gak aku cakap kat dia..

"syawal yafiq tolong ibu tidokan adik kamoo dalam buai boleh...?????"

"mmm...boleh ibu.."terus la dia amik kerusi kecik dia...letak sebelah buai....di enjut2 adik dia pelan2...mmg dia buat sebijk mcm ibu  n  abah dia buat....kdang kalo adik die kat tilam ke atau dalam kete ...bila dia dengar adik die menangis...mula dia akan sebut..
"ibu..cepatla...mirza firash nangis ni..kesian dia.."

ye la syawal...dia tak boleh dengar adik dia nangis...dia rasa adik dia sakit sgt kalo nangis..hahhahahha...ye la syawal...

bila dia dah makin besaq ni, makin akal panjang...alhamdulillah nampak perubahan dia waktu izz dani aqlan kecik dulu dengan mirza firash sekarang....dulu waktu izz dani aqlan kecik, dia pon masih kecik, ni sekarang dia dah besar N paham....tu nampak abang2 sikit tu...

kasih ibu hingga ke syurga..amiiinnnnn....

yang si adik ni ..tak kire la abg izz ke, abg syawal ke...janji deme cium..senyum sampai ke telinga , sia boleh sangkut tau...


4 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

sweetnya

eima berkata...

abangkan ... gitu la perangainye tambah2 klu ygsulung ni .... mcm fahim la penyayang sgt ....

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nad MamaZN berkata...

nak jumpa mirza! nak jumpa mirza! nak jumpa mirza!