Yang DiSaYAngi

Khamis, 8 Oktober 2015

#Throwback - 17 julai 2015- 01 syawal 1436H

Salam zulhijjah semua...
arini dan akan2 datang semua citer throwback tau...al maklum la selama pantang ni aku tak aktif mana blog, sebok dok kelek, golok2 ngan anak je...bila dah anak tiga ni, mula la kena tune mak anak dua ke mak anak tiga...al maklum la...tiga2 boy...mmg semangat la aku nak uruskan dorang kan....

ni cerita 1 syawal aritu...aku masih lagi dalam hari waktu tu, tak pegi mana pon, duduk rumah je...

aku ngan en asbeen je...kami beraya kat rumah MIL aku...anak2 je dok ikut MIL dan FIL jalan2 raya...soya masih sedar diri tau, diri ini dalam hari..kkikikki...

sebelom sessi salam menyalam, maaf memaafi..jom kiter selfie seketoi dua sat,....

haa...gediks ko mak anak tiga ni..ahhahaha.....naelofar punya pasai...semangat aku beli semua persiapan raya tahun ni, last2 duduk rumah..tak pe la...janji dapat melaram kat rumah, bukan tak boleh kan...


soya and ipar duai biras beras...kikikikkikkik....

soya wit kiddo..


sessi salam menyalam...selamat hari raya tok wan....

budak yang dah pandai kire duit, kenai duit....

terkepit la mirza waktu ni...tidoq je tau...


haaa..yang ni je la  yang cantik pon gamba kami satu family...yang lain..adohai....ala korang pon macam soya kan...


sebok la yang kecik tu...sebok la kiter nak berdua...dia pon sebok nak masuk frame..tak penah bagi peluang tau...



soya N FIL tersayang...sayang abah tau....abah ni dia sangat la understanding ngan anak2...yang best dia jaga n sayang anak menantu mcm anak sendiri...
soya sayang abah...

ni family abg ngah..abg en asbeen...

yang ni family iwan...adik en asbeen

ni je yang tak kawen lagi...ahmad's family...

ahmad  N mariam...

aritu MIL siap tunjuk surat cinta abah bg kat mak tau..sweet sgt...dah 37 tahun tau surat tu...



tak cukup korum ni...kak long tak da..klo tak dah cukup....sama patern tak deme ni...


so takda la jalan2 N citer raya mcm tahun lepas..mmg banyak duk rumah je

6 ulasan:

aTieYusof Family berkata...

Meriah raya ye sis... cantik tema baju tu...:)

Nurzakiah Hanum berkata...

meriahnya raya
happy fmaily

eima berkata...

dlm pantang pun pakai bj raya ok la tu ..aku dlu pakai kain batik saja hahahahaha

Sherwieyna Muzzawer berkata...

Salam. Lama x singgah rumah awak..hehe. Amboi gambar selfie awak yang bergerak gerak tu sakan nampak..hehe

dalila berkata...

lawo ijo ko weh..ijau mint kan?kt fb n ig xnnmpk sgt sebab dh msk effect kot..

Nad MamaZN berkata...

bestnya la hai.. dpt rasa keseronokan famili sue n akob ni