Yang DiSaYAngi

Khamis, 5 November 2015

Bengkel Tatih Tari By Puspanita KPM 2015


Salam khamis kengkawan..

cerita last week....
last week agak BZ la dengan kerja yang hakiki N last min punya keje...tp at least aku join....


aku join ni, sebab mmg aku minat..lama kot tinggai seni tari ni, last 2007...mmmm...ni kire minat kami satu family..turun temurun la...dari zaman mak aku..membawa ke akak aku nigina tu...lepas aku..mmmm....aku jumpe lakik aku pon time die join dramatari tahun 2006 dengan team akak aku....dari situ kenai en asbeen...sweet kan...semuanya ada kena mengena dengan seni tari....sweet candy crush sangat tau...

mmg satu hari bengkel tu...dari pagi sampai petang...
nasib la pakai pakaian sukan....idok la kalo berlengas, rasa tak selesa kan....

haaa....cuba carik soya..ada je kat situ..berkarat aku ni haaa, dah berabuk step aku, kena polish balik ni...hahahhahaha

dalam bengkel tu ada ajar tarian zapin N joget....siap ada buat group N buat persembahan depan cikgu2 ni...kikikikikikiki...bayangkanlah aku yg rabak, tak tidoq malam tu siapkan keje last min..hadiah dari paris tu, lepas tu, nak join benda alah ni...mmg masak aku ni haa...tapi dek kerna minat, aku gagahkan, jauhkan semua penat tu....

kat sini, mmg tak la nampak muka...sebab aku hujung sana/....

yeeayyyyy dapat satu hari kursus..walaupun dah terlebey cukup kursus aku..hahahhahahah....

TQ puspanita...soya suke tau....

balik rumah, flat abis....balik rumah, terus aku mandi, solat...semua benda tu aku buat esoknya...en asbeen siap suruh aku tidoq dengan mirza, siap en asbeen tutup pintu bilik, takmo ada gangguan dari anak2 dia...mmg dia nak bagi aku rehat abis...sambil menyusu, sambil tidoq..mmg layan abis aku..lena je aku ngan mirza tidoq....tau2 en asbeen kejut, bangun makan malam...mmmm...TQ en asbeen, sangat memahami....



nanti nak cerita zumba by puspanita pulok la..

2 ulasan:

dalila berkata...

zumba tu yg aku saited dengo..
eh..blh ye kire masuk kursus?aku kt cni pegawai cam hampeh..jgn kate program puspanita, kursus2 yg xde kaitan ngan keje pun xleh msk dlm 7ari tu...gegege..nk jd ijo ghase

eima berkata...

hebat ....
aku je tak ketrn bakat mak aku ... hahaha
satu ape pun keturun kat aku .....
kaki kayu !!