Yang DiSaYAngi

Isnin, 9 November 2015

Happy Bufday Soya

Salam kengkawan
cerita trobek sikit harini... al maklum la...berabuk abis blog ni...kena bersihkan sikit2....sekarang ni terasa mcm dah lama tak update, sebab kekangan masa...dengan kerja....sessi pump susu lagi...mana nak update blog kan....terasa jugak la...terhakis sikit demi sedikit nak update blog ni...tapi mengenang...kat sini jugak la aku kenai kengkawan semua....inshallah kite masih keep in touch kan...

berbalik pd cerita trobek aku ni...

sebulan yg lalu....
15.10.2015, ...selamat hari tua buat aku..hahhahah.....

nak di jadikan cerita en asbeen boleh wish awai sehari...alahai..sabo je la...siap banjer makan tau....pastu wish...
"sayang...happy bufday....arini kan bufday awak..."

tanjat sat tau aku..nasib tak tercekik..mmmm.....

"bukan arini bang...esok la...abg dah kenapa...celah mana arini..."
hahahhahha...gelak besaq aku tau..katanya

"bukan arini erk....jap sy tgk kalender.....yela esok...sy set date arini..."

hahhahahah....malu sat si abah depan anak2...bila mana si syawal cakap...
"apa la abah ni...(tepuk dahi dia)"

kkikiikikk.....nak buat guano...tu la en asbeen..mana nak egat...redho sajooo...kadang lagi seminit nak masuk 16hb br egat, baru wish..alahai...redho je la...kiikikik....soya ok je..lakik soya ni...

nak di jadikan cerita lagi....saja la pagi tu breakfast sama ngan geng jemah...datang pulok...si macha ni....dok la kata kat dia...

"fadli....arini bufday aku..ko tak wish pon kan..hahhahaha...ko buat2 la dtg aras 3, pastu ko bawak kek 1 slice...lepas tu ko buat2 wish...mesti semua tanjat je tau..hahhahahha..."

geng jemah pon sokong...hahahhah...sebab si jemah tu jugak bg cadangan....si fadli ni, blur2 je tau..tampa jugak fadli ni...kiikikikikiki...
tu cerita pg tadi...tak lama, balik je dari lunch....dok la gebang sat kat opis....si fadli ni datang...

"soya....ni ada org anta parcel kat depan...."

aku dok la pandang geng jemah aku...bila masa pulok aku beli online..lama dah tak beronline...lagipon dah tak blh anta parcel peribadi kat opis ni dah...aku pon heran ni...sekali si fadli pon bawak la aku g ke depan...tgk2 ko..ni mmg tanjat abis ni..mmg nganga...rahang jatuh ke bawah....

dia bawak he whole kek ko....adohai.....mejerit sat aku kat dia..hahahha...dia boleh bantai gelak kat aku....aku belasah dia....touching sat weiiii..kengkawan buat gini.....


TQ fadli...ko mmg kawan yg baik tau...terus call en asbeen...en asbeen pon tanjat sat si fadli bg kek...dia pon kata..
"wahhh bestya...saya pon tak bg kek kan...takpe..balik ni saa masak lauk kedai untuk awak ye...kikikiki...

en asbeen mmg kenai N tahu semua kengkawan aku..termasuk si fadli ni..kalo jumpe kat luaq pon, sama je aku jumpe dia kat opis...binik dia pon selengge mcm dia jugak..hahhahah...TQ fadli..sangat2 la menghargai..makan la kami reramai...tak abis....bawak balik rumah..makan dengan my little family pulok....


seperti yg di janjikan....balik keje, en asbeen bersilat kat dapoq....ni la meu kedainya...TQ en asbeen,,,

-tomyam daging
-kailan ikan masin
-teloq dadar
-ayam goreng kunyit

mmg lauk kedai ni....

lapaq lagi..malam tu en asbeen buatkan maggi saya tak kembang..sambil layan running man...

yeeeayyyy...TQ en asbeen...soya suke...

esoknya dapat wassap dari no tak di kenali...sape lak ni..rupanya datang nak bg something..aku tak da kat umah..konon nak solat jumaat dengan en asbeen...tak sempat...dia berani pulok...G anta kat umah..hahhahahha..bukan tak tau aku kat opis..adoii...kelakar pulok hai....

TQ la wahai sahabat...dia mmg truly my frenz....

tQ sesangat NAd...egatpada sahabat mu ini...dapat pulok papaZN pon sengal mcm aku...elok sgt la..hahhahahha...tak sempat bersua muka kan..jom zaini lunch sesama nanti ngan akob..meh..kikikiki...mmg gamat kami bergelak je la kami ni kalo jumpe...kikikiki...

en asbeen kata...

"baguih la nad ni...saya pon tak bagi hadiah kat awak...."

kan...kikikiki...alhamdulillah soya memiliki sahabat seperti ini...

terus pakai esoknya G jenjalan...

4 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

happy bday

Mama Idlan Irsyad berkata...

seronoknya ada kawan2 yang menghargai kita..sue memang pandai berkawan..tu yg ramai kawan hargai sue...

Falsya berkata...

Happy birthday soya..bestnye byk seprise tau..hehehe..

Rizziela berkata...

cantik la gambar yg last bawah