Yang DiSaYAngi

Selasa, 3 November 2015

Hasil kerja di bawa ke Paris

Salam selasa kengkawan..

berabuk sungguh la blog ni bila tak bersihkan....

kembali bersiaran semula...sebab mood malas2 ni datang je bertandang....
minggu lepas agak BZ aku, sebab last min, Team Puspanita BPSM, KPM nak buat farewell untuk pn Dny semperna pertukaran di ke unesco, pegi Paris ko..bestnya lahai.....

so satu perbincangan diadakan untuk buat farewell ni...setelah di bincang tentang hadiah...katanya bos...nak hadiah yang murah, tp unik N ada memori....sekali deme dok discuss...nak buat scrapbook...tapi sape yg nak buat..?????

sape lagi...kalo jari telunjuk boss tala kat aku..huh.....masak la aku...
nape la aku yg di talanya kan...

bermula kerja last min yang di beri tu....esoknya jumaat aku dah nak kena submit..mmg mcm buat assignment pulok tau..terkenang zaman belajar dolu kan..banyak keje last min kena buat...


kiter gunting2 mana yang perlu dolu...scrapbook tak beli lagi...hiasan deco2 bagai pon belom lagi...

alhamdulillah bersyukur ke hadrat illahi...kerana di anugerahkan seorang suami yang sangat2 la memahami akan hati dan perasaan sang isteri ni...

dah la balik lambat, sebab turn nama aku naik, kena jaga kunci, lepas tu terus G alamanda dalam hujan, nak membeli barang buat scrapbook ni, balik je, terus mandi solat...en asbeen dah siap2 dinner malam tu...jam 9pm aku jaga mirza sat..lepas tu terus la jam 10pm aku buat keje sampai jam 3am..mirza terjaga nak susu...susukan die..tak sedar bila tertido, sedar2 dah jam 4am..terus bangun buat keje sampai jam 5.30am..tau2 dah azan...mmmm...aku tidoq sejam je...

pagi tu lepas tu ada bengkel tatih tari anjuran puspanita pulok..mmg rabak la mata aku..

jom tgk hasil kerja aku..tgk ok ke tak...

haaa...ni muka depannya/....

setelah di kemaskini...

ni di antaranya helaiannya...

soya bangga dengan hasil keja soya...

akak poyo ni pon sama2 bantu aku dalam hasilkan scrapbook ni...tukang bagi gambo ni...


alhamdulillah hasil keja aku di terima baik, dapat pujian,....yg penting si penerima menerima dengan hati terbuka..mmg dia bangga dapat hadiah gini..mmg memori sungguh katanya...walaupun rabak mata aku...dia menghargainya..walaupun gamba aku sekeping pon tak da...al maklum la..deme buat semua event tu waku aku takda...cuti bersalin kan...kata pn Dny...

"soya..ko jgn risau..aku bawak hadiah ni G sampai paris tau.."

haaa...ni sayang Pn Dny lebey ni..mengenang pn Dny ni baik je ngan aku....kalo tak jgn harap la aku nak rabakkan mata, korbankan masa tidoq aku buat semua ni kan...ni semua ikhlas untuk Pn Dny...kan soya kata..soya..kalo baik ngan org...org tu baik ngan soya, gini la hasilnya...kalo org buat poyo ngan soya, soya pon poyo ngan org tu, mmg tak da la gini..hahhahahhaha..jahatkan..

6 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

wow bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa

mama tisya berkata...

scapbook mmg sronok tgk tp nk hasilkn tu kena gigih la..tahniah sue..jauh di bawa ke Paris nun

Chekgu Azrine berkata...

cantik....

dalila berkata...

wahhh..hebat kawan den..aku xkreatipp..klu bg kt aku mmg hancusss..

eima berkata...

rajin dan kreatif la ko ni kan .....

lieyalatif berkata...

bagusney sue..... last minit keje ko amik...dgn tak tdo mlmnyer...bagus ko sue...jenis tak berkira...kalo org lain tgk pic die takde mmg takmo dibuatnyer...tapi ko buat dgn tak byk songeh...bagus2....