Yang DiSaYAngi

Isnin, 16 November 2015

HP was damage again

Salam isnin kengkawan....


i'm not in mood..mmmm...
jom nak banjer selfie seketoi dua ni...
se,ua selfie last week...sebelom HP sony prob lagi..kali ni prob tang connected charge dia...

muka poyo kan...

ni jumaat lepas sebelom HP abis bateri....balik rumah tu nak charge...sekali lama charge tak menyala pulok....try la semua charger yg ada kat umah ni...tak boleh jugak...try kat umah akak aku pon tak jalan jugak...gamaknya mmg kena betoikan part charge tu..mmm...korang rasa mahai ke murah..mmm..member opis aku kata dalam RM 30...entah..en asbeen pulok kata mungkin jugak sebab bateri HP...tp aku rasa bateri HP tak da prob rasa...mmg pasai connected charge tu....

ada la bebudak opis ni kata...

"tukaq je la HP baru..."

alahai kome ni senang je jawapan ye...bak sini duit aku G beli baru..mmmm...kalo duit riban2 boleh la...mmmmm....en asbeen pon kesian kat aku...ni pakai HP dia yg lama tu sat..prob apa tah...asik la hang bagai..sudahnya aku off arini..aku siap cakap kat en asbeen...kalo nak carik soya, carik kat opis...call opis...sekali dia kata..
"ala...nanti kalo saya nak carik awak, awak tak da kat tempat mcm mana..."

mmm..ni jawapan soya...

"ala...jgn risau, bukan awak selaloo call saya pon...sy je yg selaloo call awak...tak yah risau..."

mmmmm...diam sajo dia....

malas nak fikir pasai phone...tak yah ada fon 2,3 bulan pon tak pe kot...mmmm..naik fed up pulok...kengkawan nak carik soya, PM je la kat FB ye..mana la tau windu kat kepoyoan soya ni kan..hahahhaha...perasan no kawan hampa ni..

3 ulasan:

mama tisya berkata...

alahai rosak lg ye..mmg kena bli baru dh tu...suci murni nmpk muka tu

eima berkata...

berapa kali mau rosak ni .... kesian betui

dalila berkata...

ehhh..rase dlm belas2 je laki aku ckp aritu..
sebab aku aritu port tu ade problem jgk..
cer tgk kedai nset kt dengkil..klu kt alamanda tu mmg la mahai benor