Yang DiSaYAngi

Rabu, 11 November 2015

jatuh cinta dengan seqy beauty

cerita 2 bulan lepas...selama ni tgk mekchu up sana sini produk seqy beauty ni...hati ni dok la asik nak try je...tp dok kata..sabaq no wahai hati...tapi hati tak sabaq2 jugak....bulan september aritu dok la risik2 ngan mekchu pasai produk ni...dia pun menunggu si sengal ni wassap dia jugak..hahahahha...

punya la berbicara dari jari ke jari..hahahahhah....akhirnya wang tunai berpindah milik....
service baguih, cepat, pantas, dan mudah, walaupun BZ si mekchu ni kursus, bengkel bagai...seperti yg di janji akhirnya sampai jua ke tangan ini..aku amik set skincare ni..mmg kalo tgk, mak aiiii renyahnya...pakai siang dan malam...dengan cleanser, toner, serum N day & night cream...tapi istiqomah itu penting tau tak soya...soya kekalkan disiplin yg ada....

ni gambo soya sebelom pakai..bulan 5,6 aritu tak salah..tengah pregnantkan mirza time ni..

mmg susah hati dengan jerawat2 pasir yg ada kat dahi tu....sejak dari zaman cintan cintun, remaja remaji dolu lagi...masalah jerawat pasir ni tak penah hilang..guano la nak buat..mmg hangin je...jeles ngan muka licin bersih en asbeen tau....elok je dahi tu licin nau....soya ni dah mcm jalan tar haa pipi dahi ni...kalo naik jerawat tu, lagi2 jerawat seketoi beso, merah batu bata tu....eiiii geram je tau..lambat surut lak tu....geram je...

tapi selepas dua bulan pakai produk seqy beauty ni...
ni gamba isnin aritu...

mmg aku up tang dahi tu je....korang tgk tang dahi tu je tau..haahhaha...alhamdulillah soya puas hati....

korang tgk...berbaloi ko...dengan berbekalkan istiqomah dan disiplin yg ada..ni la hasilnya...mmg puas hati tau...


haaa....ni gamba before N after...soya,,,,korang rasa???????????

seketoi selfie soya tepek kat sini...
alhamdulillah en asbeen pon kata aku nampak bersih sikit mukanya dari sebelom ni..kalo dolu dia pegang ada jugak terasa jerawat2 pasir ni...tp sejak pakai seqy beauty ni..alhamdulillah nampak hasilnya...

TQ my besan, mekchu..pengaruh kamoo mmg kuat tau..ni sayang lebey ni...nanti gaji soya carik lagi tau, nak beli cleanser ngan BB cream la pulok..last month top up day N night cream..ni cleanser nak abis...en asbeen rembat..mmm..suke nau...takmo beli, nak kongsi..geram je ngan abg kecik sorang tu..dia punya ada..nak rembat binik punya jugak

2 ulasan:

dalila berkata...

fuiyooo..nmpk perubahannya su..
gojesss yuuu..

Rizziela berkata...

testiomoni yg bagus tu