Yang DiSaYAngi

Isnin, 7 Disember 2015

Bowling PUSPANITA KPM


Salam isnin kengkawan...

cerita jumaat 2 minggu lepas...
setelah setahun aku tak pegang bola bowling....jumaat aritu aku pegang balik..asah balik skill yg nan ado mano sgt pon..hahahaha...seingat aku, last aku pegang bole bowling waktu tournement bowling KESKEP, BPSM, KPM...sebelom aku dapat tau aku pregnantkan mirza firash....mmg waktu tu, mirza dah ada dah dalam rahim aku...alhamdulillah sayang, kamoo sangat kuat berada dalam kandungan ibu...

tu la last, lepas tu no more sport...sekaarng dah sihat sedia kala...alhamdulillah member pair bowling aku ni ajak aku, tak cukup krum, jemah tu ada hal...ajak la member baru aku ni...suhaila...dia pon, boleh tahan hebat gak baling bola ni..tahniah..

selca...selfie dolu yee....yg kecik tu , chearlider kami...
tukang sorak...

kali ni kami main bowling ni anjuran PUSPANITA KPM..

alhamdulillah rezeki berpihak pada kami...

juara trio berkumpulan...
star tak turun, boleh la, cer kalo star turun, alahai, mmg susah la nak pegang medal cantik ni, tambah lagi satu medal tersusun buat aku ni...

haa...ni la hadiah kami...muka penat kot soya, lepas tu ada hal lain pulok...hadiah dua...orgnya tiga...suhaila tak sempat nak up hadiah..

kami jugak 3 of us high score untuk induvidu..tahniah geng....

lepas ni kiter trio bertiga lagi yee


5 ulasan:

mama tisya berkata...

tahniah sue...akak lama gk tk membaling...sabtu aritu ada main geng kitorang

Nurzakiah Hanum berkata...

seronoknya
lama x main bowling

kayyana berkata...

wah menang tu soya... hihih.. si cakoi pun terror main boling.. takut tgk die baling bola.. semua pin sokmo jatuh je...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Tahniah suraya..
Akak lagi lah dah lama tak main bowling..
Kalau suruh gi main .. mahu ke longkang lah jawab nya hahahha..

SHERWIEYNA MUZZAWER berkata...

Lamanya tak main bowling. Baru baru ni kat office ada buat pertandingan bowling tapi segan nak join..