Yang DiSaYAngi

Rabu, 9 Disember 2015

Coming soon...

salam rabu kengkawan...
arini rasa bersemangat sikit...moga semuanya di permudahkan..ammiinnnn...

inshallah tak lama lagi, soya N the koirKPM geng akan perform utk event kami la seperti biasa..perutusan tahun baru..inshallah....memo belom kuaq...tapi inshallah...rindu nak masuk kelas training ni...lama tak praktis koir ni..kompom lagu berlambak2 ni...tapi takpe..inshallah, soya suke...

terkenang sat saat2 perform untuk APC2013 aritu....nampak muka khusyuk menghafal, walaupun lirik lagu tu selaloo je nyanyi kan...kikikiki...abis dah bercampoq dengan hormoni bagai, mmg kena egat sesungguhnya...janji melodi tak larik..kalo tak kelaut aku...

alhamdulillah aritu kursus koir pon soya dapat join walaupun pregnantkan mirza 6 bulan waktu tu...mana la ada org bawak baby masuk kelas, sambil nyanyi..hahahha..soya la tu..kikikikiki...

nampak khusyuk sgt tu mendengar....sebelah aku tu namanya shah...tapi aku panggil dia "oppa"...walaupun dia baya aku...dah sudah..semua geng koir termasuk cikgu2 panggil dia oppa..hahahha..dia pon mmg suke korea...geng2 yg bergelar kakak tu di panggilnya "unni"..hahahhah...gasak la ko oppa..hahahha...aku siap tgk cikgu save nama dia dalam contact number dalam HP..."shah korea-oppa"..hahhahahah...melekat opaa tu oppa..


waktu ni kami dok belajaq cara menjadi konduktor yg baik....


haa...tgk hari keduanya...bersungguh ko, aku conduct team aku...

memasing semua kena lepas2 aku..tak terkecuali ok...haa...sebelah aku tu la cikgu aku..cikgu apiz....muka poyo dia jugak la yg aku rindu nak dia ajar aku...seronok dapat ilmu dari mereka yg berpengalaman ni...cikgu rosli tu, walaupun banyak bebel, tapi dia sgt baguih dalam mencurahkan ilmu yg dia ada...deme dua ni humble orgnya....sengal pon dia, selengge pon dia...masuk air pon dia...ahhahahaha...


con't wait nak praktis nanti..inshallah....


6 ulasan:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Aktif juga suraya di Jabatan ye..
Akak sejak kilauan emas ni..
Tak ada apa pun yg akak buat hahhaha..

Falsya berkata...

jgn lupe minum air masak byk2 mulai skang..ahahhaa

Ibu Lala berkata...

Aktifnya sue. Bagus bagus

Iela Fazielah berkata...

bestnyer....kak ila teringin nak menyanyi gak...tp xtau nak tuju mana...huhu

eima berkata...

pttnye byk markah lnpt ko ni .... layak dpt apc dah kan ....

SHERWIEYNA MUZZAWER berkata...

Wah wah aktif benar sue ye..syabbas!