Yang DiSaYAngi

Khamis, 31 Disember 2015

orientasi syawal 2016




hanya RM15.90

tak payah nak beli mahai2 selagi si anak ni tak demand...kikiki...ops cerita hari isnin aritu...syawal dah start orientasi...macam biasa....tantrum dah sebati dengan syawal....kompom akan buat hal punya...seketoi dia kat kelas tu, dia sowang je buat hal...alahai....

lain anak, lain cara....inshallah...syawal ni lambat sangat panaihnya...

syawal jenis tak suke dengan enviroment baru, tak suke crowd yg ramai dan baru, tak suke benda yang baru....tu la syawal, selama tgk dia sepanjang masuk sekolah sebelom2 ni pon...entah...org akan kata, nanti lama2 akan ok...tp kompom la...aku ni bukan kuat....muka je poyo kan, hati tu penuh dengan taman2 tau.ala2 auturm in my heart gitooo..mana boleh tgk syawal gitoo..rasa down sat time tu....tp tu la dia...tu la specialnya dia kan...yg mungkin tak ada sangat ada pada org lain...nak tak nak, mmg kena terima dengan keadaan dia ni...aku ni pon, kalo bising2 ni sekadar mengadu nasib, sekadar meluah rasa, sekadar melepaskan keluhan, sekadar melepaskan apa yg berat, apa yg terbuku di dada waktu tu...waktu tu je la...lepas tu dah ok dah...


kasut tu kena beli sepasang lagi...syawal punya yg sebelom ni kat tadika aritu, dah tak muat...saiz 28..yg baru ni saiz 33...mmmmm....nanti bonus ibu beli la ye syawal...

selagi anak tu tak demand, selagi tu aku beli yg termampu untuk anak2 ni kan...

inshallah isnin ni syawal dah mulakan persekolahan....moga syawal baik sentiasa..aminnnn

9 ulasan:

mama tisya berkata...

dh start orientasi ye syawal...mmg hati ibu ni mudah touching...sbr ye sue...smoga syawal dpt biasakan diri nanti

SHERWIEYNA MUZZAWER berkata...

InsyaALLAH Syawal akan baik baik saja...

Nurzakiah Hanum berkata...

inshaallah

Falsya berkata...

biasalah tuh jemah...nak adapt dgn environment baru kene amek masa..yg pasal kasut tuh falsya setuju...sementara xreti nak demand beli yg murah..budak2 baya syawal xkisah harga janji kasut tuh baru..hehe

lieyalatif berkata...

alaa sue, sayu aku bace nukilan ko...in sha Allah doa ibu tu semustajabnye....jgn putus doa....ko jgn risau syawal budak bijak....die boleh serasikan diri tu....

betul tu sue... selagi tak reti demand jgn di ajar.... lain le anak2 aku ni dah besar2 semua nak ikut kawan....kawan pakai tu die pun pakai tu...aiyooooooooooo sabar jek laa heheheeheh

selamat tahun baru 2016 sue...moga tahun 2016 memberi 1001 keberkatan dan rahmat pada kite sekeluarga.....amin

Azura Aziz berkata...

Insya Allah, Syawal pasti ok nnt... chayok2 sue ;)

Zee Suhaini berkata...

takpe sue..amik masa skit..ada budak makan bulan tau baru okey..
syawal gud boy..insya'allah takde pape nanti..

LYAfrina berkata...

bdk2 bukan tau pd harga...y budak tahu nak happy..klo beli y brnded or mahal, rsanya lbh kpada kpuasan ibubapa tu aje..
lya pon beli y murah..apa y pting selesa n bkualiti..anak pom happy ;-)

insyallah..nnti syawal akan OK..skejap je kan..rsa cpt sgt msa bjln

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)