Yang DiSaYAngi

Rabu, 23 Disember 2015

Sessi tukaq Hadiah


ok ni last, aku janji...korang baca tau..hahahha..lepas ni aku buat kijo bebtoi tau..
wording aku buat untuk hadiah aku....mana hadiah aku bagi..nanti aku tunjukkan....

abis je makan2 kat kelab tasik putrajaya lunch tu...balik opis macam biasa...selesai solat...sessi bukak hadiah...yela memasing pon nak tau jugak hadiah apa yg dorang dapat kan...

ni hadiah yg cc yahya dapat dari eliz..eliz bagi bunga ko..mmg jadi milik binik cc la...kikikikiki...tapi bunga tu mmg cantik...nasib tak dapat kat aku...sebab dapat kat aku, aku pon tak tau nak buat apa...hahhahahah...jahatkan soya...

ni porch beg toiletries yg abg g-han dapat dari cc yahya...pink ko..mentang2 la anak buah cc ni semua pompuan..kumbangnya sekoq tu jaa...di baginya pink..hahahha...nasib brand best,,,polo ko...bajet rm20 dapat beg polo..mampu..hahahha...soya tak...tapi dapat kat aku best ni..mmg benda alah ni dok la aku mencarik...tapi malas beli..nak org bagi, boleh tak..hahhahaha....

haa ni hadiah aku..

tara.....sedang elok la bekas ni aku dapat..inshallah akan di gunakan bila maktok pindah rumah nanti..sekarang banyak guna barang maktok...kikikikiki...

boss aku tu dapat hadiah towel dari abg g-han....bidang lebar n beso tu tau...



ni hadiah eliz dapat dari boss aku....dapat karpet zam2 ala kazam tu..seronok ko kan mak yong dengan tikar terbang kan...

kak ann dapat hadiah porch beg duit adik beradik..ahhahhaha...dari fiza...sebab apa adik beradik...sebab porch beg dia...dr sekecik-keciknya...sampai la yang beso...

ko tgk sessi membuka hadiah..kecoh...memasing sore macam petir...berdentum dentam deme ni mengilai gelak terbahak2 dorang kan..hahahhaha....

si fiza tu dapat hadiah dari odiex...dia dapat tupperware adik beradik jugak ngan bekas seramik yg kepala coklat tu...boleh la buh garm gula tu...

kak sainah dapat hadiah dari nana...dia dapat mangkuk claypot...boleh la kak ko buat claypot..bagi anak2 ko makan yee...

si nana ni dapat hadiah genie in the bottle dari kak ieda...
si dapat beg kain daro lovely lace N balang kaca..dapat terus masukkan duit syilingyg berlambak dia..hahahhaha....

haaaa...ko tgk la dorang...

kak ieda dapat hadiah dari kak sainah....kain batik songket sarwak warna hitam...elok la tu...dah banyak kain ko kak...bila ko nak buat...kami pon tak tau....

tu...hadiah yg odiex dapat dari soya...
nampak tak...
jom close up...

ni dia....sebenarnya frame ni kosong je...aku yg buat wording tu...semua pakat dok nak dapat hadiah aku...hadiahnya tak tau apa pon...berebut nak dapat hadiah aku..hahahhah...berbakul si odiex tu maki aku, sebab aku balik hadiah tu sampai 6X ko..hahhahahah...

alhamdulillah tercapai SKT kami...inshallah next year family day seksyen perkhidmatan 2016 nanti...inshallah...semuanya dalam perancangan..moga menjadi


5 ulasan:

Chekgu Azrine berkata...

Meriahnya sis..

Sya Nadia berkata...

haha..lawak pun ada kak...meriahnya lahai..dulu-dulu time sekolah je merasa macam ni..tukar-tukar hadiah..jadi housewife ni tengok aje la mampu..nak tukar dengan sape kan??kikiki

LYAfrina berkata...

besnyer main tukar2 hadiah camni.. seronok plok.. nk kna buat camni gk dgn ofismate

eima berkata...

wahhh korang meriah nye aktiviti mcm tu

SHERWIEYNA MUZZAWER berkata...

wahh bestnya tukar tukar hadiah!