Yang DiSaYAngi

Selasa, 1 Disember 2015

Surprise present

Salam selasa kengkawan..lama tak bercerita dalam ni yee...
BZ sikit..last week, dengan tournement bowling, konvo taska la, dengan kijo hakiki bagai, dengan ibu 3 anak ni, macam2 la kijo nak kena buat kan...hahahahha....

satu hari tu, aku ada kata ngan en asbeen, nak ke alamanda, nak membeli barang dapur...so mmg dia la kena jaga anak2...so far dia ok je, as long anak2 tidoq...dia pon tidoq la sekali...mmg senang kijo abang sowang tu..hahhaha...mmg selama G n balik tu, mmg bebudak tu tidoq je kijonya...

nak di jadikan citer...masuk kete, sekali ternampak ni..

tada.....

tetibe tgk ni ada kat atas seat driver uolls....hahahahh...cuba nak jadi sweet je en asbeen...ye awak mmg sweet tau...soya mmg tanjat abis ni...serius, kali ni punya surprise, mmg tak di jangka...selaloo di jangka je apa yang dia nak buat kan..hahhaha...bila masa dia letak pon tak tau..lama gak fikir...baru teringat yang jumaat malam aritu, aku ada bg en asbeen pakai kete aku, sebab dia nak beli barang kat kedai 1 malaysia...aku cakap..pakai la kete aku, sebab kete dia baru elok, tak yah la bawak kan...dia pon ok...tapi mmg tak sangka la gini jadinya..hahhahahha...mmg sweet sgt ni tau...

korang rasa apa isi kandungannya...ala korang tgk pon boleh agak kan, apa bendanya...


ini dia..hahhahah....walaupun citer dia nak abis dah....tapi soya bais khatam dolu..kikikiki....
mmg soya suke lagi baca novel dr tgk drama...drama tgk jugak..tp rasa feel, terawang-awangan tu lagi syiok dalam novel kan...

mmg novel ni ada bagitau en asbeen, yang aku mmg nak beli, tapi macam biasa, tak terbeli...sekali dapat...syiok la...tak salah ni, novel yg ketiga dari en asbeen...sebelom ni novel..

SEBENARNYA DIA ISTERI SAYA
TEDUHAN KASIH
TUAN ANAS MIKAEL

ada satu lagi yg soya suke...since tahun lepas lagi, ada tunjuk kat en asbeen...suke novel ni...aku kata kat en asbeen..
"tajuk dia macam awak je...hahahha"

ni dia...ye...somi soya mmg sweet...sweet2 poyo gitoo...

en asbeen suke la...tapi biasa la tak terbeli...sekali kat opis aritu ada buat preloved novel...bos kat opis ni borong banyak, termasuk novel ni, terus la baca..mmg sweet abis baca novel ni...adoiiii.....suke2...suke....mmg ada cakap kat en asbeen nak beli novel ni, walaupun dah baca, sebab soya mmg suke simpan novel..hahahhah....sebab lepas tu aku akan baca2 lagi..ulang2...

nasib la aku dengar cakap en asbeen, tak jual semua novel, tkalo tak, meraung la aku..mmg sekeras-kerasnya en asbeen tak bagi aku jual novel aku tau...

5 ulasan:

Rizziela berkata...

Bestnya

Zee Suhaini berkata...

hantu novel betul..
zee paling malas nak baca jenis yang tebal tebal ni..even majalah pon malas..huhuu

Falsya berkata...

phewitttt..suweet betul akob wat seprise..letak kat seat kete..hehe

lieyalatif berkata...

aloh aloh so sweeetttt...suprise mengejut2 gituuu heheeheheh....

antu novel mcm sue mmg syok le dpt novel ...lieya ni mase bujang jek sue bace novel...dah tua2 gini terus aku pencen dah.....hahaahahaha

LYAfrina berkata...

sweetnya..
lg2 dpt sesuatu y sgt kt suka