Yang DiSaYAngi

Khamis, 15 Januari 2015

lama tak menjengah



Salam khamis kengkawan..lama aku tak bertandang kat sini ngan umah korang kan....


macam biasa..awal2 tahun ni sangat la BZ dengan majlis perutusan tahun baru KPM ni....berkoir bagai..mmg tak berkesempatan langsung nak terjah korang...ni pon masuk opis pon kejap je...lepas tu dah training koir kaw2 dah..alhamdulillah keje...ada jugak yg tertangguh...tp ada jugak yg dah banyak settle...dengan keadaan yg tak berapa nak mengizin kan ni..maafkan soya yee...

org semua bertanya...

"dah pregnant, larat lagi ko nak berkoir bagaikan??????"

pada aku, aku terapkan satu je dalam diri...aku tahu aku mampu buat....sihat tak sihat belakang kire...yg pasti aku kena atasi tu..ni semua minat aku...nak kata hebat sangat sore ni, idok...koirkan satu sore, mana nak dengar sore aku pon...kikikikiki....tp takpe....aku kenal siapa aku..alhamdulillah en asbeen lagi suke aku gini...dr aku melepet lemah je kan...aku kena lawan alah ni semua...

doakan ye...


esok dah hari kejadian...debor pulok...hahahhah