Yang DiSaYAngi

Selasa, 24 Februari 2015

Upin Ipin di dinding




weekend adalah hari yg paling seronok buat syawal yafiq...sebab hari dia boleh join tidoq lambat dengan abah dia..hahahhaha....

korang tgk, dia bukak HP lama abah dia yg ada upin ipin tu....di minta bukak dekat dinding..kire guna projecter la ni..mmmmm....seronok la tgk dalam gelap kan...pastu di cucuk adik dier yg nak tidoq tu join sekali tgk..lantak ke kome....janji ibu tidoq dolu..jgn kaco..hahahhahah.....

ni la HP lama abah dia...


samsung galaxy beam....

same calour...seronok korang berjimba di malam hari kan...

Bento oh bento





Print screen dari FB page kelab bento ni...mesti mak2 blogger kat sini ada join group tu N perasan akan story ni..saja aku print screen, sebab aku marahkan budak2 N mak budak tu..bukan mak budak yg meluah rasa ni la....

sesuke hati je nak goncang2 bekal...pastu mak budak yang goncang bekal tu siap serang pulok....eeiiii...kalo ngan aku tu dah lama kena basuh tu...geram lak aku....


moga2 benda2 gini tak la terjadi pada kiter yee...amiin ya rabbal al amin.....

No Sex...no sex....no...no...no...





tadi aku bukak blog...nampak warning untuk ni....

boleh ada sesape beri pencerahan pada soya yang sengal ni tak....????????????

maaf la dapat kawan yang sengal yee

Cuti CNY 2015

dung....dung...dung che....dung...dung..dung...dung2 chee......

ralit tau kalo tengok tarian singa ni tau..hahahhaha....cuti CNY kali ni ramai yang cuti panjang, holiday sana sini...jalan2, balik kampong....aku ngan my little family je tolong jagakan putrajaya ni untuk korang..hahahhaha.....sayu je rasa hati bila setiap malam G kat balkoni, tgk banyak rumah, gelap je..lampu tutup...banyak rumah yg kosong kan...memasing ada hal memasing kan....termasuk la mak aku pon..sebok nak  balik jugok nun sana penang tu...mmmmm...sayang, nak tgk rumah dia kat sungai petani lagi kan....


aku jalan jugok...gile tak jalan....

JALAN2 DALAM RUMAH, G TOILET...JALAN DALAM BILIK, JALAN G DAPUR....G RUANG TAMU...SEMUA LA...KIKIKKKKIKIK

mmg seminggu tu direct aku jalan tanpa henti tau....penat kan...hahahhahha....tak kemana2 pon....jimat duit..hahahha....gaji bulan ni awal sebab CNY...nak tunggu gaji bulan tiga...menangis la jugok kan...lagipon nak balik kampong en asbeen....inshallah MIL ngan FIL akan mengerjakan umrah tengah bulan tiga ni...so inshallah jugok awal bulan 3 ni balik la kami ke sana.....

kena pulok jaga si izz yang tak sihat bagai tu..sembelit..lepas tu demam virus on off...mmmm...masak sungguh la....terus direct aku cuti 3 hari tu, membawa ke cuti CNY sekali...semalam masuk opis..ting tong jap..hahahhahahahha.....