Yang DiSaYAngi

Khamis, 8 Oktober 2015

#Throwback - 17 julai 2015- 01 syawal 1436H

Salam zulhijjah semua...
arini dan akan2 datang semua citer throwback tau...al maklum la selama pantang ni aku tak aktif mana blog, sebok dok kelek, golok2 ngan anak je...bila dah anak tiga ni, mula la kena tune mak anak dua ke mak anak tiga...al maklum la...tiga2 boy...mmg semangat la aku nak uruskan dorang kan....

ni cerita 1 syawal aritu...aku masih lagi dalam hari waktu tu, tak pegi mana pon, duduk rumah je...

aku ngan en asbeen je...kami beraya kat rumah MIL aku...anak2 je dok ikut MIL dan FIL jalan2 raya...soya masih sedar diri tau, diri ini dalam hari..kkikikki...

sebelom sessi salam menyalam, maaf memaafi..jom kiter selfie seketoi dua sat,....

haa...gediks ko mak anak tiga ni..ahhahaha.....naelofar punya pasai...semangat aku beli semua persiapan raya tahun ni, last2 duduk rumah..tak pe la...janji dapat melaram kat rumah, bukan tak boleh kan...


soya and ipar duai biras beras...kikikikkikkik....

soya wit kiddo..


sessi salam menyalam...selamat hari raya tok wan....

budak yang dah pandai kire duit, kenai duit....

terkepit la mirza waktu ni...tidoq je tau...


haaa..yang ni je la  yang cantik pon gamba kami satu family...yang lain..adohai....ala korang pon macam soya kan...


sebok la yang kecik tu...sebok la kiter nak berdua...dia pon sebok nak masuk frame..tak penah bagi peluang tau...



soya N FIL tersayang...sayang abah tau....abah ni dia sangat la understanding ngan anak2...yang best dia jaga n sayang anak menantu mcm anak sendiri...
soya sayang abah...

ni family abg ngah..abg en asbeen...

yang ni family iwan...adik en asbeen

ni je yang tak kawen lagi...ahmad's family...

ahmad  N mariam...

aritu MIL siap tunjuk surat cinta abah bg kat mak tau..sweet sgt...dah 37 tahun tau surat tu...



tak cukup korum ni...kak long tak da..klo tak dah cukup....sama patern tak deme ni...


so takda la jalan2 N citer raya mcm tahun lepas..mmg banyak duk rumah je

Rabu, 7 Oktober 2015

trobek


saja nak up gamba trobek waktu pregnant aritu....


waktu ni bulan 3/2015 ...waktu ni pregnantkan mirza baru 6 bulan...nampak tak perut aku..hahahahah...tak nampak kan...sampai G kursus koir tu pon, ada sowang kakak tu pon tak perasan aku pregnant tau..tau2 aku bersalin dah...dah tu dia kata..'bila prgenant..???????"

hahahahha......

muka nakai kaco org tidoq..hahahahha

nak proses susu jap la...

Order selepas bersalin...

salam rabu kengkawan...

alhamdulillah ada jugak yg order tiramisu waktu dalam cuti bersalin...aku ok je nak buat kan...dah abis waktu pantang...dah kuat..boleh la buat..time malam, semua dah tidoq..ok la..nak bangun pagi pon tak payah sangat kan...


order tiramisu dari kawan en asbeen,,,rajin sungguh la dia order tau


nanti order lagi yee

Isnin, 5 Oktober 2015

setelah 3 bulan berlalu



salam isnin..

hari ni 05 oktober 2015

setelah bersawang hampir 3 bulan...setelah 3 bulan jugak la aku cuti bersalin..hari ni masuk keje.

alhamdulillah esok mirza firash pon genap 3 bulan..

banyak citer trobek aku nak up ni...

nanti la ye..