Yang DiSaYAngi

Rabu, 9 Disember 2015

Coming soon...

salam rabu kengkawan...
arini rasa bersemangat sikit...moga semuanya di permudahkan..ammiinnnn...

inshallah tak lama lagi, soya N the koirKPM geng akan perform utk event kami la seperti biasa..perutusan tahun baru..inshallah....memo belom kuaq...tapi inshallah...rindu nak masuk kelas training ni...lama tak praktis koir ni..kompom lagu berlambak2 ni...tapi takpe..inshallah, soya suke...

terkenang sat saat2 perform untuk APC2013 aritu....nampak muka khusyuk menghafal, walaupun lirik lagu tu selaloo je nyanyi kan...kikikiki...abis dah bercampoq dengan hormoni bagai, mmg kena egat sesungguhnya...janji melodi tak larik..kalo tak kelaut aku...

alhamdulillah aritu kursus koir pon soya dapat join walaupun pregnantkan mirza 6 bulan waktu tu...mana la ada org bawak baby masuk kelas, sambil nyanyi..hahahha..soya la tu..kikikikiki...

nampak khusyuk sgt tu mendengar....sebelah aku tu namanya shah...tapi aku panggil dia "oppa"...walaupun dia baya aku...dah sudah..semua geng koir termasuk cikgu2 panggil dia oppa..hahahha..dia pon mmg suke korea...geng2 yg bergelar kakak tu di panggilnya "unni"..hahahhah...gasak la ko oppa..hahahha...aku siap tgk cikgu save nama dia dalam contact number dalam HP..."shah korea-oppa"..hahhahahah...melekat opaa tu oppa..


waktu ni kami dok belajaq cara menjadi konduktor yg baik....


haa...tgk hari keduanya...bersungguh ko, aku conduct team aku...

memasing semua kena lepas2 aku..tak terkecuali ok...haa...sebelah aku tu la cikgu aku..cikgu apiz....muka poyo dia jugak la yg aku rindu nak dia ajar aku...seronok dapat ilmu dari mereka yg berpengalaman ni...cikgu rosli tu, walaupun banyak bebel, tapi dia sgt baguih dalam mencurahkan ilmu yg dia ada...deme dua ni humble orgnya....sengal pon dia, selengge pon dia...masuk air pon dia...ahhahahaha...


con't wait nak praktis nanti..inshallah....


Isnin, 7 Disember 2015

Bowling PUSPANITA KPM


Salam isnin kengkawan...

cerita jumaat 2 minggu lepas...
setelah setahun aku tak pegang bola bowling....jumaat aritu aku pegang balik..asah balik skill yg nan ado mano sgt pon..hahahaha...seingat aku, last aku pegang bole bowling waktu tournement bowling KESKEP, BPSM, KPM...sebelom aku dapat tau aku pregnantkan mirza firash....mmg waktu tu, mirza dah ada dah dalam rahim aku...alhamdulillah sayang, kamoo sangat kuat berada dalam kandungan ibu...

tu la last, lepas tu no more sport...sekaarng dah sihat sedia kala...alhamdulillah member pair bowling aku ni ajak aku, tak cukup krum, jemah tu ada hal...ajak la member baru aku ni...suhaila...dia pon, boleh tahan hebat gak baling bola ni..tahniah..

selca...selfie dolu yee....yg kecik tu , chearlider kami...
tukang sorak...

kali ni kami main bowling ni anjuran PUSPANITA KPM..

alhamdulillah rezeki berpihak pada kami...

juara trio berkumpulan...
star tak turun, boleh la, cer kalo star turun, alahai, mmg susah la nak pegang medal cantik ni, tambah lagi satu medal tersusun buat aku ni...

haa...ni la hadiah kami...muka penat kot soya, lepas tu ada hal lain pulok...hadiah dua...orgnya tiga...suhaila tak sempat nak up hadiah..

kami jugak 3 of us high score untuk induvidu..tahniah geng....

lepas ni kiter trio bertiga lagi yee