Yang DiSaYAngi

Rabu, 13 Januari 2016

Perutusan Tahun Baru KPM 2016 - Purple Theme



salam rabu kengkawan...

maaf la lama tak bersiaran...sangat2 la BZ since dari start kekanak masuk sekolah hingga la kini...
minggu pertama bulan 1 ni BZ dengan syawal masuk sekolah...
tak lama lepas tu BZ dengan training koir....BZ dengan perutusan tahun baru KPM untuk tahun ni...

arini baru free la sikit kan...boleh la taip entry untuk blog ni...

semalam baru selesai perutusan Tahun baru...mmg kali ni aku tak kuarkan kamera aku langsung untuk bergamba...sebab kamera pon kali ni tak best...nasib la ada jemah kamera canggih  manggih note 5 kan...sedap la bila selfie..

maaf la entry kali ni mmg penuh dengan gamba je yee...maaf la setahun sekali nak havoc gini...
semuanya gamba sebelom perform...gamab warming up dolu...
 
ni la cikgu cikgi soya...sayang kat dorang...cikgu2 yang best..ilmu yg dorang bagi...sangat la berguna....bukan takat ilmu muzik...tapi adab, disiplin semua dia terapkan...terima kasih cikgu...

dapat dari kengkawan geng laki ni...dalam toilet pon jadi...egat geng pompuan je...kome pon sama...
jiji, busu, oppa, nick, gemok, macha...kikikikiki...

soya n oppa...ok this time tak suke ngan pic ni..tunjuk kat en asbeen pon, dia kata bakpe pose gito...pelik je..hahahhaha.....kan...

korang jgn riso...en asbeen kenai ngan kengkawan geng koir soya ni..oppa ni pon dia kenai, sebab soya suke kepochi semua benda ngan dia....tu yg dia tak kisah tu...

perempuan, mmg tak larik dari kamera kan...

suami isteri ni mmg payah kalo nak bergamba..kena paksa baru nak bergamba

kami dan kami..dan kami....

haa...geng pompuan..nampak tak sape yg gedixs, poyo...tu la soya....korang tgk...

haa..kan aku kata...
dia punya poyo angkat kaki sebelah tu..hahahhah






 cukup payah nak senyum la cikgu ni....suke tau spoil gamba...hahahhha.....cikgu....cikgu
 masuk toilet balik....alter muka sikit...make up bagai....

mana boleh pompuan je..team lakik pon nak gedixs jugak..nampak tak geng pompuan tak mo bagi peluang kat team lakik nak menggedixs kan



 macam perkahwinan beramai-ramai..hahahhahah....


 tak terlepas geng melodi soya ni...deme la kakak, deme la kawan. deme la poyo, menggong deme, semua deme la...

baru cukup korum...

alhamdulillah selesai jua...

semalam je nyanyi 4 lagu..

2 lagu selingan
OOO...LA LA..TROPIKA
SEHATI SEJIWA (lagu tema merdeka tahun lepas by alif satar)


opss...tutup mata pulok soya....

2 lagi lagu utama
NEGARAKU
TRANSFORMASI PENDIDIKAN

tak lama SIL anta wassap gamba ni...alamak kantoi....rupanya makcik en asbeen ada kat perutusan semalam...makcik di akan cikgu....





haaa..nampak tak kami di bawah tu...
penat nak senyum, sampai gigil2 rahang muka ni nak senyum..hahahhahahah

4 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

wow bestnya
cantik colour

mekchu berkata...

cantik.. ada personaliti.. macam pramugari dan pramugara pun ada jugak

eima berkata...

oo ni la retis kpm ek ... hehehe

Chekgu Azrine berkata...

Smart sgt baju...best ada pengalaman msk koir...