Yang DiSaYAngi

Isnin, 15 Februari 2016

jalan2 G playground je pon

salam isnin kengkawan....alhamdulillah kejap je masa berlalu...dah setengah bulan berlalu dalam bulan februari ni...tak lama je lagi...bulan 6 ni dah mula puasa ramadhan..
baru ganti pose 2 hari...ada lagi 10 hari ni...mmg kena kejaq bulan ni ke bulan 3 jugak ni....

semalam tak kemana..mmg kami my little family ni bukan jenis jalan weekend ni...bila perlu atau ada hal je jalan..lebih banyak memerap kat dalam rumah je pon...tapi mengenang anak2 ni mula nak membesar...berjalan jugak...G playground bawah rumah ni je...dekat dengan sekolah syawal...situ je..tak yah G jauh2...


budak yg memahami sangat keadaan ibu dan abah dia tau....TQ sayang....


budak yg sungguh2 banyak akal ni..sekarang ni tugas aku N en asbeen banyakkan dia bergayut dan melompat...tu je kami buat setiap kali G playground...dia pon seronok walaupun kami mak pak ni penat..hahahhah....

budak yg on going free diapers ni...

banyakkan akal dia...

ni abg hati tisu..kena marah sikit..menjejeh air mata...alahai cenggeng sungguh...

cukup suke tgk syawal senyum...sweet sangat...

dek kerna izz yg malas nak bergamba..nampak muka kena paksa dia..mmmm...semua muka tak ready tau//



percubaan pertama take a picture by syawal yafiq...

lama dah tak da yg amik gamba ibu abah ni...selaloo selfie je...ok sekarang dah ada assistant..ok dah..TQ syawal...

jalan2 gini pon berpeloh..balik je memasing mandi...mirza tido...izz n syawal mula lapaq...

2 ulasan:

Zee Suhaini berkata...

encem la mirza..cerah skit kulitnya..

eima berkata...

sku pun suka bw budak ni pi playground ... bg depa bebas berlari dan berkawan