Yang DiSaYAngi

Rabu, 30 Mac 2016

Soft Matte Lip Cream By FAME Cosmetics

ini semua poyo..hahahhaha..kuat pengaruh soya ni...

sesejak jatuh cinta sam lipstik jenis matte ni...rasa seronok mcm nak mengumpul je lipstik2 bagai ni...tp makan masa la nak mengumpul kan....

sebelum ni asik dok telan ayeq liuq je dok tgk mama tisya dok promote bagai lipstik matte ni...

haa...ni ada 5 jenis semuanya...cantikkan kaler2 dia...

kalo la semua kaler soya boleh pakai....bestnya lahai...nak jugak la membeli..elok la pulok  cikgu kat taska izz dani aqlan tu ada menjual jugak..senang la..tak yah pening nak fikir postage...punya kedekut soya..hahahha...order satu dolu..tak penah pakai kaler ni...pertama kalinya pakai hari ni...adoiiii rasa tak bengkak pulok bibir hari pakai..tak macam pakai kaler yg merah2 ang2 sebelom2 ni ni..hahahhaha...

i like more to be natural..

sila muntah ijo ok...bibir beso ko..hahahha....

suke pakai soft matte lip cream by fame cosmstics ni....aku pakai kaler nude..

senang apply, kaler cantik, rasa natural, ringan, light n soft..yang penting long lasting tau....itu aku suke...jimat sikit kebarangkalian untuk pakai tu..hhahahah..jimat sgt ko ni soya...

selaloo nampak soya pakai kaler2 merah ang2 je kan..macam ni...
haaa....macam ni...raso bongkak bibir tu ha..hahahhahah...

takpe..dua2 soya suke...

nanti boleh repeat order lagi la

4 ulasan:

mama tisya berkata...

best kn soft matte fame ni..sbb akak biasa pki kalo jenis matte ni kering sgt..tp yg ni soft gtu tu psl best..sila repeat order lg

Nurzakiah Hanum berkata...

cantik

Chekgu Azrine berkata...

Sis try party lg cntik kot sis pakai

Nad MamaZN berkata...

candy mcm cun jugak