Yang DiSaYAngi

Selasa, 12 April 2016

memenuhi jemputan wedding


salam selasa kengkawan...dah petang baru nak update kan...maaf la, kekangan kerja tu yg lambat update..

weekend lepas, tak kemana sangat, hanya memenuhi jemputan majlis perkahwinan schoolmate aku dolu..mmg lama tak jumpe dorang2 ni..kena pulok, pengantin, mmg geng karok aku, dengan yg lain,....

mana tau ada rezeki boleh seround pederas pegang mic, kasi satu lagu kan..hahhahahah...

hanya bertiga...en asbeen sebok bawak kete, soya N abg awal...adik izz ngan adik mirza duduk dengan mak lang dorang...izz dani aqlan tak sihat demam...ikutkan hati, malas la nak G...tapi mengenang, wedding aku dolu, dia datang, tak boleh la aku tak datang kan...lagipon si arini ni siap bertandang kat umah aku...adoii...

tetibe terkenang sat saat lepas nikah, balik nak bersiap untuk sanding, boleh pulok dorang2 ni bawak pengantin(aku la tu)...bukak lagu kuat2...pastu melalak dalam kete sebelom sampai umah aku...abg ambulans berenti sebelah kat tracfic light muka pelik je tengok kami...hhahahahhah...

tak semenggah kan pengantin tu..hahhaha

ni la driver kesayang aku sepanjang majlis nikah sampai la ke majlis sanding aku..dia jugak pengapit aku..dia la BFF aku yg paling sengal..aku kalo jumpe dia, tak pandang lakik aku dah...terus pelok dia...sedap pelok si sofia ni..hahhahah..mak dia pon tau gilernya la kawan si sofia ni....hahahhahah

eh syawal pon nak jugak bergamba...

ni la pengantinnya

ni kat laluan luar dewan...


syawal....dah..dah..ibu pulok nak amik gamba ngan aunty pia awak...

senonoh lagi muka ni...

haa..kan datang gilernya sikit tu...

she is my truly bff...jarang jumpe.....tapi dia la pengdengar setia, dia la geng karok, dia la geng gelak...dia la segalanya....

sayang ko lelaju pia...



5 ulasan:

Norhayati Mohd Isa berkata...

Seronok ada BFF yg sekepala ni kan Suraya..

Azura Aziz berkata...

comey syawal posing ;)

Chekgu Azrine berkata...

Wow...macam kawan sehidup semati...ssh nk jmpa friendship mxm ni kan?

LYAfrina berkata...

kemain posing..hehe

dalila berkata...

wahhhh..sofiaaaa..
bestnyeee..mcm jejak kasih dh ni..bepuluh thn xjumpe kan..