Yang DiSaYAngi

Isnin, 11 April 2016

Perform lagi untuk APC KPM 2016

salam isnin kengkawan...
tenggelam timbui la soya ni ye..kejap ada..kejap tak da kan....mmm...nak buat guano, keja pon kejap BZ, kejap tak..tu yg tak boleh nak selaloo ada sekarang ni, tapi hati ni rindu nak menaip, rindu nak bercerita dalam ni...sebab tau soya ada kengkawan yang rindukan soya, macam mana soya rindukan kawan2 soya...i'm right!!!!!!!!!!!!!!!! ..kikikiki...

berbalik pada tajuk entry kat atas..seperti tahun2 sudah, mmg tak perform untuk pertusan tahun baru, mesti APC...dua event ni je la..kalo ada yg lain pon, sempena perhimpunan bulanan ataupon event2 lain...gitooo...

tiap2 tahun perform untuk org yang dapat APC...bila kekdahnya soya nak dapat APC...hahhahah..berangan tu percumakan..al maklum la...soya ni mulut puaka....payah benor nak dapat APC..tak pe la...anggap ini semua rezeki dari allah swt...mungkin bukan sekarang rezekinya...mungkin waktu lain...siapa tahu kan....



seperti biasa sebelom perform...touch up2 sikit apa yang perlu...nak naik stage uolls...kompom la kena nampak muka dolu kan..hahah...kalo tak, kang org tgk, kusam sajo....

ha...kan kata...soya, nampak bibir dolu, dari dia kan.....

terpaksa la pakai selang2, dek kerna malik si tailor tu..mmmm...macam ayam tau....nasib ada yg muat lagi dengan baju hitam yg lama tu...

ha...kan kata, sopannya sat je....cer bila cameraman kata, 
"ok....free style..."

haaaa...terus la macam2 gaya semua dorang buat termasuk la aku....

ni la dia kami...

KOIR KPM 2016


ni sentiasa akan aku kenaikan kat korang....
cikgu kesayangan kami ...

banyak ilmu yg tak tertangguh dorang curahkan,,...alhamdulillah....

haa....ni la macha...hahahhahha....dia satu2 nya kawan yg sangat la baguih dalam bantu kawan2...tapi datang masalah kat dia, kesian, ramai yg buat tak tau kat dia...rasa nak luku je sape yg suke buat macam tu kat dia...aku tak la...aku ni mmg selaloo dengan dia...aku je panggil dia macha..hahahha..
cha..cha...cha...en asbeen pon gelak bila depan dia, depan binik dia, aku panggil dia cha..hahhahahhaha

ha....

oppa wit soya n macha...

mmg lekat la nama oppa tu kat ko shah...hahhahahah.....terima kasih sikit kat aku, aku yg bagi nama tu kat ko..

the melodies group...
hak pompuan je,,,hok jate tu semak je..hahahhaha..



di mana saja ada soya..hahhahhaha....
aku ni mmg pantang kan nampak kamera...itu semestinya...

kami perform untuk pembukaan majlis dengan lagu..
ASSALAMUALAIKUM  - FAIZAL TAHIR
TANYA SAMA ITU HUD HUD - M NASIR
ONE MOMENT IN TIME - WHITNEY HOUSTON

lepas tu ketibaan tetamu kehormat...dengan lagu
NEGARAKU & TRANSFORMASI PENDIDIKAN

abis perform je....acara di teruskan..lagi dengan penyampaian sijil APC..lepas tu rehat...dapat la dengar cikgu kami bawak dua tiga lagu ni..sedap lahai sore cikgu ni haaa...




penuh dengan penghayatan sgt muka tu..kikikikikiki...tahniah cikgu, sore anda mmg power....


6 ulasan:

Azura Aziz berkata...

cantik sut soya kaler pepel mcm ni..

Norhayati Mohd Isa berkata...

Cantik pula bila selang seli baju tu suraya..
Hihihi ko memang kan suka benor tayang mulut tu dulu..

eima berkata...

wahhh .... hebat2 ...mmg semua ni kaki karok ke ...
suruh le cikgu mung masuk otai masih berbisa tu kilauan emas mana tau menang

lieyalatif berkata...

tu dia suara2 emas kpm...ecewaaaaaahhhh

yg pasti aku suke baju korang...kalo aku dah berebut nak yg purple...mcm mane korang baik jek leh bahagi2 dgn adil yeak hahaahahahaha.... sebab blazer purple tu sedap mate memandang....

LYAfrina berkata...

cantik..segak bergaya masing2 bila dh b'uniform..

dalila berkata...

atas tu gmbr arwah kan sue?lain btl..mmg nmpk cengkung..beza btl ngan gmbr yg kt pangkor tu..