Yang DiSaYAngi

Jumaat, 20 Mei 2016

Hantu novel sudah mari



Korang mesti tau cerita ni kan...

soya ni kaki novel...tak kisah la ada yg tak suke akan kualiti filem or drama sekarang, semua nak adaptasi bagai...yg soya tau, soya suke.. n soya baca novelnya...kikikiki...

1st episod pon dah buat soya cukup la suke dengan jalan ceritanya...
pujuk en asbeen esoknya jalan ke pesta buku antarabangsa kat maeps khamis tu....sanggup lahai redah hujan...punya sayang binik, abg kecik soya tu....memenuhi permintaan poyo binik dia kan...



ko tgk sanggup redah hujan...en asbeen pon sanggup la bergomoi ngan anak2 dalam kete...janji binik dia dapat novel yg di inginkan...

tujuan yg satu, ke jalan yg benar sahaja...hahahahha...terus carik booth kaki novel...dah jumpe...sekali boleh sold out...katanya akan re stock balik jumaat..lahai....sayang sungguh....

jumaat tu sanggup redah jammed kat maeps tu, semata...ajak la geng jemah semua ikut G sana...nasib la geng jemah ni semua memahami akan kepoyoan kawan dorang akan ketabsuban kawan dorang ngan novel kan...layankan je la meroyan kawan dorang ni..kalo tak, nanti telinga dorang bernanah pulok aku asik dok membebel kat telinga dorang kan...hahahha..

finally...berada di tangan..yahoo...dua hari je baca...belom masuk ep5, aku dah siap baca...ahahhaha...punya la addict kan....

asal ada masa, time melipat kain pon mencelah, time masak, time nak tido, time berguling guling, time nak mandi...hahahha...segala macam la...asal ada masa terluang, takkan terlepas soya membaca...tu abis dua hari tu N dah tau la ending...so idok la meroyan sgt, lepas membaca..hahahhaha...

harag memang berbaloi...dari harga semasa RM26...jatuh dengan harga RM12 bila memborang kat pesta buku antabangsa kat maeps ni...
pada aku yg mmg addict membaca novel dan mengumpul novel ni mmg berbaloi la kan dengan harga tu...


selain dia semanis honey ni ada satu lagi soya rembat kat pesta buku tu...


tadaa....citer ni...

pon rasanya bakal di adaptasi jugak novel ni...
hero dia aku boleh la terima jugak..
Shukri yahaya...

heroinnya...mmmmmm....
emma maembong...boleh la dari takda...kikikiki..

pon dah siap abis baca....yahoo....

4 ulasan:

mama tisya berkata...

Akak p kedai buku, abis novel tu.. Hot btul, ada opismate nk bg pinjam tp nextweek dh minggu akhir

Chekgu Azrine berkata...

Akk suka emma maembong
Kompem tgk nti bila dh kua
Akk pun kaki novel..ada 2kotak penuh..hahahaha

eima berkata...

AKU TAK MINAT NOVEL ... DRAMA PUN TAK MINAT TP AKU SUKA BILA KO HAPPY GINI .... BOLEH FEEL LA BILA ENTRY NI HAHAH

dalila berkata...

rajinnye oii..aku lps skolah ni mmg xde bace novel dah..dulu ms nk spm bkn main lg..spi kene bebel ngan mak sebab nk spm bace novel..hikhik..
tp citer psl drama tu mmg meletop abis laaa..aku xpenah missed tau..spi sambung diasemanishoney2 plak dh ni..