Yang DiSaYAngi

Khamis, 9 Jun 2016

Beautiful Gong Shim

Salam 4 Ramadhan kawan2...posa macam mana...so far..soya ok je la..berbuka pon menu simple2 je..tahun ni mood tak mo membazir..lauk berbuka, makan sampai licin...no ada lauk simpan2...gitoo la...buat pon utk menu berbuka dalam potion yg cukup2 untuk kami anak beranak ni...

mood sekarang ni mood nak tgk korean drama..hahahha...ada satu cerita yg aku tak sengaja tgk ahad lepas..tetibe terus jatuh cinta tgk citer ni tau...en asbeen tgk soya ni dah meroyan..layankan je..nasib en asbeen ni kaki tgk korea mcm soya..tak penah bantah la citer apa yg soya tgkkan...TQ en asbeen...

haa...citer ni la...
kalo kat korea tajuknya beautiful gong shim...kalo tgk kat chanel 393 oneHD tu tajuknya pretty ugly tak tau la...citer ni still on going tau..kat online pon latest episode pon sampai ep8...tunggu la ahad ni, baru kuaq latest episode lagi kot...aku kat online tgk..kat TV pon tgk..tak puas tgk..ulang2...
sebabnya..

nam goong min ni...sangat2 la jarang bawak watak baik gini...slaloo kalo tgk watak antagonis je...rambut sisir tepi dari jauh berkilat mcm pakai minyak rambut segelen..hahahahha...unya la kemas...

dalam citer ni dia agak messy..walupun dia seorang lawyer...lawyer pon ada part time keje...jd driver..hahhahaha...

minah dari group girls day pon belakon best..suke sore dia yg serak2 basah tu...

haa ni nam goong min dalam citer remember,,...lain kan....


ni dia yg latest....mmm..nasib ko la aku suke tgk ko belakon goong min...sape suruh pandai belakon..hahhahah....sanggup tak kuaq rumah aku nak tgk citer ko...nasib la citer dia petang....boleh terawih malam pulok...

6 ulasan:

mama tisya berkata...

akak mmg slalu masak abis time buka puasa..sahur masak lain tp slalunye yg simple2 je mcm goreng mee camtu..

eima berkata...

dulu2 org gile tgk HK skrg Kpop plak .... fenomena betul rakyat mesia ni

Fai Nardir berkata...

dah lama tak tengok drama korea. dulu masa zaman bujang memang "hantu" cerita korea ni. hehe... samalh dgn Fai, tahun ni masak je kat rumah. portion pun ngam2 je utk sekali makan. senang, lepas berbuka terus kemas meja. hehe...

Fiza Rahman berkata...

Dulu layan gak drama korea. Skang ni dah kurang sket.

ch@ berkata...

I love korean drama, kitakan geng.
suka btl ngn dak minah ni...

Nabila Syifa berkata...

awat muka korea ni comey2je. bedah plastik la ni