Yang DiSaYAngi

Rabu, 13 Julai 2016

mirza firash turn 1 - 6.7.2016 - 1 syawal

salam 8 syawal...

hari ni ada mood jugak nak up entry hari ni...

alhamdulillah 1 syawal 1437H hari tu, bersamaan hari raya pertama kita jatuh jugak pada tarikh istimewa buat mirza firash jugak...genap setahun mirza firash bersama ibu abah n abg2 dia..alhamdulillah...

gamaknya mcm paham la org nak sambut bufday ia tu kan, pepagi je dah wish kat dia siap nyanyi2 bagai....muka senyum je memanjang, seronok dia, nampak baik je...alhamdulillah di hari kelahiran dia, dengan kita sebok nak beraya kunjung mengunjung sedara mara bagai, sepanjang hari tu, alhamdulillah mirza firash nampak behave sgt, rasa nak tido, tido sendiri, rasa nak makna, makan je..nak main pon diam je sorang2 dia, kadang ngan abg2 n sepupu dia...kire senang kata dengan hangat lit lit bagai panaih merembang tu, mirza firash sgt la baik...masuk kete tido dlm car seat dia sampai sambung ke rumah, senang la...

malam tu celebrate bufday dia dengan tokwan nenek n sepupu2 dia...dia bukan berperasaan pon, budak lagi, tp dia suke kek...tahu je org tumpu pada dia, nyanyi kat dia, kemahen dia senyum...
nampak ibu je lebey tu..kena kawal ketat tu, yg kiri kanan tu nampak tak sabar je nak terkam kek tu...


tgk sape yg sebok dolu nak blow the candle...hahahahah.....

pon dia jugak yg BZ body nak cut a cake...sabo je la anak sorang ni...

dah rimas la tu abg dia kaco dia, nak di tendang pulok kek tu...

terima kasih mirza firash kamu sihat untuk ibu dan abah...terima kasih menjadi anak yg baik seperti makna nama kamu..terbayang kejap akan keadaan dia waktu dia mengharungi cabaran untuk sembuh di saat waktu2 kritikal dia..sungguh terkenang, bila tgk dia sihat macam ni, tak banyak ibu n abah minta..kamu baik n sihat saja, dah memadai buat ibu...

dah pandai sekarang ni bila minta dia cium, gitoo la gayanya..

tiada kata2 atau ungkapan lagi untuk di ungkap untuk kamu lagi mirza firash..hanya terima kasih dan terima kasih...

3 ulasan:

Ibu Lala berkata...

Selamat hari lagir mirza firash

Falsya berkata...

happy birthday mirza..semoga menjadi anak yg soleh buat ibu abah...aunty sya doakan semoga mirza sihat2 selalu..

LYAfrina berkata...

Alahai..sekejap je..

happy belated birth mirza
moga trs mbesar dgn sihat n bjaya duniakhirat
amin