Yang DiSaYAngi

Khamis, 14 Julai 2016

seronok anak2 balik johor

sepanjang raya tu..jalan2 situ je..paling jauh pon G umah abah aku kat segamat...
ni pon jalan2 pusing bandar kluang je..

terasa macam suke pulok tgk muka pepagi lepas mandi....suci murni mcm brand minyak suci murni tu...hahahhaha....padahal makeupless tu..hahahahh...
cuba korang tgk muka nak masuk tengahari...

muka minta tampa kan...hahahha...en asbeen redho je dapat binik gini....

tahniah izz dani aqlan awak dah boleh harap dah amik gamba ibu n abah ni....padahal waktu ni nenek sebok dok deal ngan org kedai jahit, nak tempah baju lagi...hahahah...kami kat sebelah sebok dok selfie....sengal anak menantu cucu cicit nenek ni ye....


malam tu lepak2 kat luar rumah...FIL cukup suke lepak kat luar tu...budak2 sebok la nak main kat luar tu jugak....di bentang la tikar kat luar....seronok ha....dengan angin2 malam bagai....tetibe MIL kuaq bawak air milo ngan kuih..alahai mak....nyaman pulok rasanya lahai....

korang tgk bebudak ni....sweetnya...

dah malas nak layan abang2 dia...ke sana  ke sini haa dia jalan


seronok dorang kalo balik rumah nenek tokwan...bebas je dorang nak ke sana sini

6 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

meriahnya

Norhayati Mohd Isa berkata...

Selamat hari raya buat suraya sekeluarga..

Bila raya anak2 yg happy Soya..
Kita mak pak ni dah habis zamannya :)

eima berkata...

seronok budak bertiga dpt beraya ngan nenek johor ye ....
sesekali balik kg mmg best kan .. tambhan raya
mak tok raya ngan sape thn ni ??

Ibu Lala berkata...

Kalau atok nenek suka melayan best la

YieN berkata...

Slmt hari raya.. Kite x pernah sampai johor lagi :P

Zee Suhaini berkata...

balik kampung la perkara paling seronok sue..hilang segala letih..
tapinya time nak balik semula ke sini tu yang lemau..hahahaa