Yang DiSaYAngi

Isnin, 10 Oktober 2016

bersawang dah blog ni..

salam isnin kengkawan...sungguh la lama aku tak jenguk blog ni..mmg bersawang abis..last aku up entry pon rasa nya 15.07.2016...last..lama tu ..hampir 3 bulan jugak la...tu pon sebelom ni on off je aku ni up entry...tak tau mana pegi mood nak menaip cerita2 ni..mmmm...

bila tgk balik entry2 lama, terasa alahai, sayu je hati ni...

ok la nanti aku rajin, aku terjah korang ye....
meh aku tampai setepek gambo budak makin banyak akal, alhamdulillah makin sihat, makin membesar dengan jayanya, walaupun kuruih kan..makin banyak kuat makan, makin terasa macam dia mula nak keluarkan sesuatu perkataan..alhamdulillah...


kepochi pon dia, segalanya la...pantang org bawak makanan, dia yg sebok menyendeng dolu, minta bukak, sama la bila org sebok tgk HP, dia jugak la yg tala kepala dolu kat depan HP...




9 ulasan:

Norhayati Mohd Isa berkata...

Makin comey budak byk akal ni ye..
Meh sini.. auntie nak sayang sikit..
Rindu dgn budak kecik mcm ni..

eima berkata...

besardah mirza ye ... comey

DILAZ COLLECTION berkata...

Sekejap je dah besar kan. Samalah blog kita suam-suam kuku je nak update

Mimi Azirah berkata...

Besar dh budak bijak nih...lama x terjah blog sue

dalila berkata...

uikssss..aku pun dah bersawang2 ni..arini sempat update 1 entry..kikiki..

Mama IDIRIQ berkata...

Salam sue, jaa pun dah lama tak update.. nak bagitau link blog jaa dah tukar.. ni link baru.. nanti singgah la yer..

http://jamilahamzah.blogspot.my/

mama ila berkata...

erkkk samalahhhhh....lama dah tak berblog..huwaaaaaa..last update pun August lepas..hukhuk...

Norhayati Mohd Isa berkata...

Terima kasih Soya..
Singgah blog n komen kat blog akak..

LYAfrina berkata...

Su...
Long time no see