Yang DiSaYAngi

Selasa, 24 Mei 2016

kerja...kejar..kerja..kejar


salam selasa..mulakan hari dengan senyuman ye kawan2..walaupun pelbagai dugaan dan ujian yg melandakan...

ha...gasak la korang, tgk sampai muntah, dapa kawan kaki selfie...redho la kawan korang ni poyo kan...

suke pulok aku kalo pakai baju N shawl ni, mesti nak mix n match dengan lipstik fame color nude ni...rasa natural je....



sekarang ni sangat2 la BZ dengan kerja yg sangat la menimbun ni..semua nya kena kejar sebelom gaji bulan julai ni...pakat nak merasa  gaji baru kekdahnya....kami kat sini la pulun lebey ni,,,,,mmmm...

minta maaf la kawan2 kalo soya lama tak menjengah ye....ni pon tengah menaip, terasa macam tak nampak je meja kaler ceklat ni haa....penuh dengan fail, penuh dengan keje....

ok la daa