Yang DiSaYAngi

Isnin, 3 April 2017

karnival buku anjuran MPH di PICC 28 mac 2017-02apr 2017

Lepas kami jalan2 settlekan urusan en asbeen di KL sentral....kami terus balik smeula ke putrajaya...tapi tak balik rumah terus..jalan2 G karnival buku anjuran MPH di PICC..mmg niat nak membeli buku untuk anak2...bior la kekurangan wangnya...tapi nniat nak membeli tu...kami ikutkan jua....

mmg murah2 la...kire not bad bagi buku yg kulit tebal tu..rege mmg mahal..tp dia less kaw2 tu...tu mmg berbaloi la...tapi kalo satu 1pcs tu agak ok la...kalo less pon 15%-10% ...gitoo la..

dah tamat la sudah karnival buku mph tu semalam..nasib la sempat pegi sabtu aritu



 jom kiter selfie seketoi dua wahai anak....

budak demam pagi ni..gamaknya sabtu tu terkena hujan kot...walaupun pakai carrier kan...dah tutup kepala...takpe la...cepat sihat ye sayang..takmo melarat teruk..lama sungguh dia tak demam ni..sesejak kuar dari ICU setahun yg lalu...kalo demam pon light2 je...semalam N arini je agak teruk sikit, tp still aktif N nak bersuara tu, alhamdulillah la...nasib la kamoo dapat ibu abah yg cepat bertindak....nampak pg ni hantar ke umah maktok dia, kurang sikit...tp tak tau la amik dia petang jap G kan...

ok berbalik cerita karnival buku tu...
seronok bukan main anak2...mencarik buku untuk mirza firash dulu...dah dapat....si syawal sebok bertanya...

"ibu...buku untuk saya tak da ke...saya nak jugak..."

alahai anak....ibu tak lupa nak belikan untuk awak pon..jgn risau...ada...
selesai membeli...si anak2 sebok mengajak nak bergamba...si ibu ni melayan je..kaki dah sakit2 dah ni..tak boleh jalan lama...


yang penting pose abahnya sama je...

ni la yang dapat grab untuk anak2....abaikan kaki syawal di situ....dapat buku cerita haiwan tu..asik membaca je syawal tu..alhamdulillah...dia suke buku tu....


buku kaler boboiboy galaxy tu ada sticker....bila mak pak seronok layan HBO berdua..anak2 dok dalam bilik bertiga, gelak2...menjerit2..sneyap lepas tu..apa benda la dorang buat...sekali tgk..abis sticker boboiboy tu di tampal kat lemari dia...mmmmm...lemari takpe...dinding jgn....

maka tamat la sudah jalan2 kami selama satu hari...balik tghari tu semua selamat tido...petang terus masak....makan....

5 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya

Azura Aziz berkata...

Qekra pun pergi jugak. Jumaat masa lunch hour tu... tak ramai orang, senang nak pilih buku ;)

Fiza Rahman berkata...

Ke sini jugak last week. Rambang mata nengok buku.

LYAfrina berkata...

Puas hati grab time murah ni..makin berseri muka sue..

Iela Fazielah berkata...

bestnyer..rugi kak ila xpergi...